28 iulie 2015

Ştiri pe care dorim să le auzim

Dacă trece cu bine proiectul cu banii daţi de civili pentru a obţine grade militare, pentru o sută de mii de euro înseamnă că vom putea cumpăra gradul lui Gabriel Oprea şi a altora ca el. După lăsarea la vatră a lui Oprea legea poate fi abrogată cu o singură condiţie: printre cei care vor da bani ca să ia locul lui Oprea să fie Connect R, Delia Matache, Loredana Chivu şi Anghel Iordănescu.

Tata Puiu, cel mai mediocru antrenor de fotbal din lume, s-a trezit cu o grupă foarte uşoară la preliminariile lui CM de fotbal din 2018. Noi ştim de pe acum scorurile: 2-0 şi 3-0, cu Danemarca, 2-0 şi 3-1 cu Polonia şi gata am câştigat grupa.

Pe lângă plopii fără soţ vor trece de acum înainte numai reprezentanţii societăţii civile din România formată din Stelian Tănase şi Andreea Pora.

Posibil ca Victor Ponta să facă de fapt reclamă la cârje medicale telescopice. Turceşti, evident.

Ion Iliescu ştie cum să lupte cu seceta, că doar e ditamai hidrologul. Şi oricum, haleşte apă pe pâine.

Urşii din bazinul Mării Negre s-au înmulţit datorită programelor de mediu ale PSD.

Minciuna, în România, are picioare lungi. Ca şi impostura.

Echipa de baschet a satului Clejani, judeţ Giurgiu, a rămas în Statele Unite. În primul meci din NBA, cel cu Chicago Bulls, echipa din Clejani a câştigat cu 1-0, fiind pe primul loc.

Aruncaţi în societate o minciună babană, o dezinformare, gen: mama mea este Picasso, susţine-ţi-o din când în când, şi veţi vedea că prietenii dvs credincioşi sau necredincioşi o vor crede şi se vor bate pentru ea transformând-o în adevăr.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: