14 martie 2015

Ştiri pe care dorim să le auzim

Înepând cu viitorul campionat de fotbal, arbitri nu vor mai avea voie să intre pe teren de la începutul meciului, ci numai la sfârşit, în minutul 90 plus 4. Ei vor fluiera doar sfârşitul meciului, eliminându-se astfel prostiile care se întâmplă pe teren la meciurile din campionatul intern.

Echipa de fotbal Viitorul Constanţa va câştiga campionatul intern pe merit. Hagi, patronul clubului, va declara: Am câştigat pe merit, noi ne antrenăm cu briza mării în faţă, cu generalii de patru stele care trec pe la, mă rog, sau stau pe litoral, fiecare din ei având câte cinci copii la echipă. Mi se pare normal să câştigăm. Ce, Elena Halep n-a făcut-o? Pardon, Vasile Halep, mă rog, ştiţi la cine mă refer. Cu trei zero?

Invincibila flotă română înarmată cu un crucişător american, văzut ieri în portul Constanţa, face exerciţii militare în apele Mării Negre. Un mareşal rus al marinei a declarat: Nu ştim cât durează aceste emoţionante exerciţii, dar noi n-avem treabă cu ele. Noi mai întâi cucerim terestru până la Timişoara, Cluj, Giurgiu şi Constanţa, iar din Constanţa, de la On Plonge, cu ciorba de peşte în faţă putem în sfârşit să admirăm manevrele româno americane.

Câinele moare de drum lung, iar unele televiziuni de grija lui Marian Vanghelie.

Voltaj nu vor mai merge la Eurovision. În locul şoului lor va merge spectacolul Zelda, Teatrul Mic, în care Ioana Pavelescu cântă o melodie în interiorul ei, în ea însăşi, că-n sală nu se aude.

Unificarea României cu Moldova de peste Prut se va face la Sala Palatului. Vor cânta Şeicaru, Andrieş şi Bertzi. Vor dansa Arşinel şi Stela Popescu, vor prezenta băieţii ăia doi de la "Africa, scoate-mă de aici".

O cimilitură nu vine niciodată singură.

Agenţia CĂLIMARA

Un comentariu:

Lăsați răspuns aici: