08 martie 2015

Interviu plauzibil

Pe doamnele mama lu' Ştefan cel Mare, mama lu' Mihai Viteazul şi mama lu' Take, Ianke şi Cadâr le-am găsit croşetând în faţa televizorului. Mă aşteptau şi cum întârziasem vreo două zile profitau şi se uitau la emisiunea aia de pe Naşul TV la care nu se uită nimeni, drept care aparatul era închis. Asta nu înseamnă că nu s-au bucurat că m-au văzut.
M-au invitat să iau loc, mi-au adus dulceaţă de busuioc cu miere şi cu coaste de miel fără carne, au aprins un bec şi discuţia a început fără nicio oprelişte.

Io: E vorba de afacerile băieţilor voştri. Umblă vorba pe câmpurile de bătălie că n-ar fi curate. Că aşa şi pe dincolo.
Mama lu' Mihai Viteazul : Băiatul meu a deschis cu dinţii lu' Sinan Paşa, pe care i-a găsit în drum spre Giurgiu nicidecum sub pod şi nicidecum în urma bătăliei de la Călugăreni, că acolo ne-au bătut turcii, noi am fugit, deci i-a găsit în drum spre Giurgiu şi cu ei şi-a deschis cabinet dentar. De atunci, de atâtea sute de ani el pune gratuit dinţi tuturor giurgiuvenilor. Deci nu pot fi acuzată de DNA de complicitate, deşi am făcut avere din cabinet. Avem un oraş lângă Braşov, un sat lângă Alba Iulia şi două submarine care ne poartă numele, unul cu sonar şi altul fără.
Mama lu' Ştefan cel Mare: De câte ori Ştefan cucerea vreo biserică sau vreo femeie îi lua banii şi mi-i trimitea mie. Io deschideam, pe hârtie, nimic real, o cantină la care mânca toată oastea lu' Ştefan: ieniceri, neieniceri, spahii, iobagi, lotul de fotbal de la Nistru pân' la Tisa, toţi procurorii din Ţara Moldovei, braconierii de pe Prut şi p-ăia care jucau la Casinoul din Constanţa. Sigur că am făcut avere cu cantinele astea la care nu serveam nimic, aşa că avem trei sute de mănăstiri, din care o sută la Ierusalim, bijuterii de vreo doua sute de milioane de euro, aşa că nu înţeleg de ce vă legaţi de mine, că-mi dau lacrimile şi asta se chiamă hărţuirea lu' Mama lu' Ştefan cel Mare, iar fii-miu e procuror şi o să apară plângând la televizor.
Mama lu' Take, Ianke şi Cadâr: Noi nu avem copii, iar băiatul pe care l-aţi fotografiat la Paris cu fetele alea e al lui Take dintr-o altă căsătorie, una veche şi nu-nţelegem de ce toate astea au imixtiune politică, de ce ne deranjaţi dvs pe noi şi pe femeile astea cu suspiciuni precum că am participat la hoţia generalizată din ţările române.
Io: Vă mulţumesc.

Agenţia Călimara cu Cerneală.

(Toate drepturile rezervate. Cine vrea să dea la DNA acest dialog, trebuie să menţioneze sursa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: