22 martie 2015

Ştiri pe scurt

Din surse sigure aflăm că Serena Williams a renunţat la turneul de la Indian Wells, de teamă să nu fie întrebată de DNA de unde are banii câştigaţi până acum.

S-a închis Librăria Bastilia. Era şi cazul, purta numele unui alt eveniment care a zguduit Franţa şi nu era cazul să se întâmple acelaşi lucru şi în România, acum când, pas cu pas, ne îndreptăm spre "lucrul bine făcut". Păcat.

Ion Iliescu n-a participat la Consiliul PSD. E supărat rău. Se pare, spun aceleaşi surse, că tot dânsul este şi la originea "profeţiilor" lui Arsenie Boca. Astfel, dânsul a prezis prin anii 60, sec trecut, că omul va ajunge pe Lună. Iar faptul că nu se mai vizitează acest obiectiv se datorează altei profeţii a aceluiaşi: Dacă un corp solid este scufundat într-un lichid, ce să mai căutăm pe Lună, când în ţară sărăcia creşte exponenţial din cauza lui Ponta?

Ca să se bage în seamă, dna Aurora Liigheanu zice ceva de Udrea, că e la modă: Ea şi-a pierdut popularitatea când a distribuit un filmuleţ despre pantofii ei. Căcat, dnă Liigheanu.

PUBLICITATE Doi tineri ard gazul la Universitate. Pe lângă ei trece Ion Iliescu. Apare sloganul: Să vezi că scapă şi de data asta!! Mai alb, mai ca la ţară, da' scapă!!

METEO Se-ntorc ninsorile până prin iulie.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: