07 martie 2015

Ştiri pe scurt

Războiul dintre Rusia şi România va intra în ţară pe la Feteşti. Nu se ştie de ce, dar se va întâmpla pe la Feteşti. Acolo, călare pe un tanc, un general vestit al armatei ruse va spune ca să audă toţi soldaţii: "În raniţa fiecăruia dintre voi se află bastonul de mareşal al armatei române, precum şi suma de bani aferentă. Daţi şpaga, că nu daţi de la voi". Apoi, războiul va continua să şuiere spre Craiova, de acolo în Colentina, apoi spre Breaza şi Buşteni cu şefii armatei schimbaţi în funcţie de şpăgile date de români.

Boabele de fasole ale recoltei din 2015 vor fi pas cu pas mai mari.

Filmul românesc "De ce eu?" va ajunge şlagăr celebru în cadrul concursului Eurovision 2015, unde va fi interpretat de Luminiţa Anghel, Monica Anghel, şi Tudor Giurgiu Anghel, cunoscuţi şi sub numele de "Surorile Anghel".

"Vine, vine primăvara, se aşterne în toată ţara" a fost discutată în şedinţa CSAT de guvern de ieri 6 martie. Ca să ilustreze acest lucru, prin cuvinte fiindu-i imposibil, generalul Gabriel Oprea avea prins la butonieră un buchet brazi înalt de cinci metri.

PUBLICITATE Ştirista de la o oarecare televiziune apare pe ecran cu un ochi de sticlă. Îl scoate, dă cu scuipat pe el, îl şterge şi începe ştirile. Apare sloganul: Nurofen, liantul din spatele ochiului.

Ana are mere. Acest simplu adevăr a făcut să crească producţia de mere a României. Din acest moment merele autohtone sunt mai acre, cu pulpa nisipoasă şi nu se mai vând.

Autostrada Babadag Istanbul se va face până în 2020 pe deasupra mării. Parlamentul turc va da în judecată statul român din această cauză pe motiv că este construită prea târziu şi cere daune. Dacă ar fi fost construită în secolul 16 armatele otomane ar fi ajuns mai uşor la ţările Baltice şi de acolo la vânătoare în Finlanda. (Ştire neverificată, neserioasă).

PUBLICITATE Ştirista de la o televiziune oarecare apare pe ecran cu dantură falsă. Şi-o scoate şi uită să şi-o mai pună. Începe ştirile. Apare sloganul: Nufen, li spa dinte pas cu pas.

SPORT Pe teren nimeni.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: