09 mai 2014

HOROSCOP de wend 9 - 11 mai

CAPRICORN. Multă nelinişte, da' şi mai mulţi bani. Ieşire în club sâmbătă. Băut vin. Poa' să n-aibă vin şi atunci ceartă mare pe animatoarea de la bar. Pe care o cunoaşte un prieten, dat fiindcă e mama lui. Mama lui are 89 de ani. Sănătatea în pioneze.

VĂRSĂTOR. Astrele sunt aliniate în aşa fel, că începe să plouă duminică. O pelerină, ceva. Pregătiri pentru Cartea de Poezie de la MNLR. Aţi scris un vers genial: "Tata are mere pe albastru deschis". Un sandviş cu miere.

TAUR. Sunteţi pregătit să zburaţi în Cosmos. Dar vă vine bunica din NY. Are mii de dolari la ea. Dilemă: Să-i luaţi banii? În conjuncţie Marte cu Venus, ceea ce înseamnă că da. Prin asfixiere.

LEU. O cioară la orizont. E cioara speranţei. Marte deschis la orice propunere. Una ar fi să vă luaţi amanta şi să vă înscrieţi la crosurile idioate care se fac în Bucureşti. Soţia participă şi ea cu amantul. O bere în patru.

BALANŢĂ. Colecţia dvs de timbre prinde glas. E vorba de un crocodil din seria Guadelupa Mon Amour. Copiii vor la şcoală. De mirare. Luna în al cincilea pătrar, ceea ce e bine. O plăcintă cumva.

SĂGETĂTOR. Aici e ciudat, pentru că Venus e în orbita lui Pluto, ceea ce nu ştim ce-nseamnă, dar sunteţi foarte veseli, aveţi păr pe picioare, şi altele.

SCORPION. Cu o lopată în parcul IOR.

LILIAC. Conjucţie serioasă politică între Antena 3, Ciutacu şi Arena Naţional.

BERBEC. Blaturi la fotbal. Nativii pierd, da' câştigă. Puşcărie, da' scris tratat de poezie şi scăpat. Tratatul trebuie citit pe 17 mai de ziua poeziei la MNLR, calea Victoriei, vizavi de unde a avut fata aia cu ligheane în cap cârciumă.

PEŞTI. Caracteristic solzii. Nativii plâng.

PLOPUL. Maestrul Mircea Dinescu citeşte o poezie de când era el dizident. Apoi una de când era el la CNSAS. Prilej de slugărnicie. Curat murdar, coane Fănică.

SIRIA. Apropierea lui Marte cu cine ştie cine. Plimbare la şosea. Trece Ponta pe acolo. Şi Udrea. Mai trec şi Ciuvică, Ciutacu, şi mulţi din ăştia care-l "urăsc" pe Băsescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: