28 mai 2014

Gaura din steag

* Se pare că gaura din steagul României nu simbolizează libertatea noastră, ci faptul că nu ne înţelegem, că lăsăm în urma noastră o gaură de prostie, corupţie şi impostură. De ce în urma noastră? Pentru că ne cărăm masiv din ţară, lăsând steagul necârpit. Corespondentul nostru la faţa locului, Leopold Hajimura Georgescu are amănunte: Într-adevăr, doamnelor şi domnilor, gaura e din ce în ce mai mare. Steagul României a ajuns să arate ca craterul unei bombe. Da.
* Trusoul obligatoriu al europarlamentarului român: un telefon pe care să primească "iniţiativele" pe care trebuie să le aibă în Parlamentul European. De unde să le primească? De la un "nene" din Bucureşti.
* Nicio idee n-a ieşit la lumină din capul candidaţilor la europarlamentare. Nici că "mai bine", nici că "mai mult", nici că "mai frumos", nici că "mai mulţi bani". Nimic. Mai ales din capul lui Stolojan.
* PUBLICITATE. Două babe la agăţat. Dau de un moş de 97 de ani. În căruţ. Îl dau jos, îl spală, fac sex cu el. Pe ecran apare promisiunea: Niciodată Viagra înainte, ci după, pentru dinţi.
* Unirea dreptei politice se face cu un prosop. Se leagă ceva mâini de un gard. Apoi trece Băsescu. Numără şi dă telefon la CNSAS. Şi gata, dreapta nu se mai uneşte.
* Apele Dunării.
* PUBLICITATE. Doi moşi la agăţat. Dau de o babă de 97 de ani. În căruţ. Fac sex cu ea. Unul o întreabă: cât e ceasul. Baba scoate ceasul şi zice: Rollex, 2.000 euroi.
* Apele Dunării în sens invers.
* PNL se dezorganizează. Ei, taci!!
* SPORT. Albania şi Algeria vor juca între ele întrucât naţionala României va intra în insolvenţă. La fotbal evident.
* Cam atât pentru azi. Mai vedem până la ora 19.

Agenţia Călimara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: