27 aprilie 2011

Doua la un leu - 28

Vazute cu ochii mei:
1. In unele tari se face coada in fata la Luois Vuitton, pe vreme de reduceri. La noi se face coada la magazinele second hand, cind se primeste marfa.
2. Sintem un popor frumos si destept. Prin urmare ori tre' sa astupam gropile, ori tre' sa importam niste prosti sa dea in ele.

15 comentarii:

  1. In unele tari conteaza mai mult daca ai LV. Noi romanii ne ajutam unii pe altii si nu am da in veci bani aiurea pe posete obscen de scumpe. Noi banii aia ii dam la saracii din Africa... :)
    Las' ca sunt si la noi destui care dau cu roata in groapa... Cred ca suntem mai degraba un popor frumos si atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1/ Pe dreaq! Ia sa mergi in Europa (targul) sa vezi toate tzoapele in cautarea fake-ului Louis Vuitton! Aici are pret mai mare, dar nimeni nu da banu' pe original, ca doar s-o inventat chinezu'!
    2/ ... sau sa le lasam sa creasca (gropile) pana se unesc si in felul asta sa scada numarul lor!

    @ Eugen speak for yourself!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, nici macar frumos nu prea mai este. Ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai, tre' sa fim saraci rau, da' si fuduli, ca sa ne punem sticlele de cu noapte in fata la second, nu??
    cit despre gropi, cind o sa le astupam pe toate ineamna ca o sa fim mai destepti?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Eugen: Faci parte dintr-un popor si atat... Corect!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cre ca tre sa fim nici saraci (ca suntem destul), nici fuduli (ca suntem PREA - cu exceptia lui Eugen care considera ca rumanu-i un zero barat), dar sticla de lapte o lasam acolo "just in case".
    Mi-e teama ca gropile sunt niste fiinte perfide care au prostul obicei ca atunci cand le astupi sa genereze alte 10. Or fi ca femeile... Atupa omu' gaura si peste 9 luni... ce sa vezi???

    RăspundețiȘtergere
  7. De dragul discutiei tin sa fac cateva precizari, daca cineva doreste sa ia act de ele:
    1. Nu, nu consider ca poporul asta e zero barat. Poporul asta a dat in zilele noastre martiri, eroi, nume grele in istoria moderna, a dat elite bune, oameni de caracter si foarte multe personalitati. Inutil sa enumar aici cateva nume, dar banuiesc ca toata lumea se gandeste la cineva acum. Spun doar ca poporul nu este atat de perfect si fara de cusur cum mi se pare mie ca se zugraveste in replicile lui Vlad.
    2. Sunt un patriot, nu un nationalist. Diferenta consta exact in puterea de a observa la poporul asta din care si eu fac parte si partile lui negative. Si sunt. Multe.

    RăspundețiȘtergere
  8. 3. Am parinti, rude, prieteni care nu se incadreaza in definitia asta negativa pe care o atribui uneori poporului nostru. Probabil ca nici Vlad, Aida si multi altii dintre voi cititorii acestui blog nu sunteti asa cum vad eu zilnic oamenii. Va asigur ca intentia mea nu este de a jigni pe nimeni si va rog sa cva excludeti din definitiile nefavorabile. Dar acei oameni de care va spun exista si isi manifesta jegul si murdaria sufleteasca zilnic. Nu ii pot exclude oricat de mult mi-ar placea sa o pot face.

    RăspundețiȘtergere
  9. 4. Un popor care se lasa mintit cu atata usurinta de un politician si care face atat de mult rau celorlalti prin votul sau, ba mai mult, care acum vine si imi da mie lectii de inteligenta, chiar ca ma incita intr-atat incat sa ajung sa il urasc cu desavarsire. A votat stramb, m-a facut imbecil, prost si mai stiu eu cum ca nu vad lumina si progresul fulminant, acum imi spun ca nu sunt in stare sa vad reformele si bunastarea prezentata stramb de Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ba Vlade, tu esti un on de zero, nu pentru că aperi poporul, ci pentru că habar nuai de ce o faci.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eugene: sint si altii naivi, sa fii tu sanatos! se lasa si altii mintiti (cu talent). parerea mea e a americanii sint cea mai mintita natie. numai ca n-am vazut alt popor care sa se denigreze asa cum o facem noi! am mai zis asta: nu am auzit nicaieri in lume atita autoinjurare si bagare de organe in orificiile concetatenilor! cred ca asta e problema noastra nr 1: nu ne iubim, nu ne respectam.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Eugen: Pfff... mi-ai dat carne de tun. Cum comentariile ma privesc, voi raspunde; sa le luampe rand.

    1. Se bat cap in cap doua postari ale tale si anume: "... Cred ca suntem mai degraba un popor frumos si atat." si cea de acum de la pct.1. Macar bine ca intr-un tarziu ti-ai dat seama ca nu TOTI romanii pot fi bagati in aceeasi oala.

    2. Bravo tie!

    3. OK

    4. Prima fraza nu are niciun sens. Ce-i cu poporul care se lasa mintit? Lasam la o parte din nou generalizarea.

    5. (sau mai degraba "fara numar") Aici dai cu muci in fasole. "Ba"??? Poi cumva esti frate cu tata???
    Sunt un om de "zero"... adica de nimic???
    Stii tu ce am eu habar si ce nu???
    Deja jignirile sunt directe si nu vad rostul sau motivul.
    Eu nu imi apar poporul, nu are neamul nevoie de apararea mea. Se apara singur si destul de bine. Cand mi s-o cere, oi face si asta de-oi putea.
    Eu doar ripostez la jignirile tale. Atat.
    Incerc sa fiu elegant, cu toate ca iti spun drept ca deja mi-e un pic greata sa mai polemizez cu tine. Amandoi suntem niste oaspeti pe saitul asta si cred ca, din politete pentru gazda, ar trebui sa ne pastram in limitele bunului simt.

    RăspundețiȘtergere
  13. AUOLIO!!! Am constatat ca Eugen mi-a fost vecin! Nasol!

    RăspundețiȘtergere
  14. De cartier... Am contsatat ca omu' a stat prin Drumul Taberei... Offf...

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: