14 aprilie 2011

HITUL 5,95%

Pai, noi de fapt ascultam acum Emmylou Harris. CD-ul din 2010, Hard Bagrain. * Cu o mana il ascultam, cu cealalta vedem Copilaria lui Icar, un nou film romanesc, si, in sfarsit, cu cea de-a treia mana ascultam noile melodii ale Holografilor. * Sa le luam pe rand si asa mai departe. * Guillaume Depardieu, fiul lu' tata, a turnat in Romania pelicula Copilaria lui Icar. Regie si scenariu Alex Iordanescu. Da. * Sa stiti de la mine ca Guillaume asta nu era deloc un baiat cuminte: halea droguri, bea si a avut un accident cumplit de motocicleta, drept care i-a fost amputat un picior. * Intors in Franta a murit. * Despre film nu putem spune nimic, este atat de prost, ca mai bine luati si rasfoiti divortul lui Pepe cu Oana. * Dupa care am deschis televizorul si am dat de Holograf. * Noul lor CD se numeste ceva cu Prima Casa, Viata ne inspira, si are si un clip pe toate canalele. * Clipul e asa: ies Holografii dintr-o casa, prima probabil, si sunt veseli, veseli, veseli si canta hitul 5,95%. * Dupa ei ies din alta casa niste tipi veseli, veseli, veseli, si Holograf canta alte hituri: Credit Ipotecar, Viata ne inspira si Comision de administrare 0. * Oprescu suplimenteaza, daca nu stiati, transportul public din Bucuresti cu barci pe Dambovita. Te sui, de exemplu, la Grozavesti, te dai jos la Unirii, faci treaba asta inapoi si din barca se aude incontinent o melodie: Pe Valea Prahovei. * Profitam ca Aida este la Bucuresti si scriem in continuare. * Da. * Solistul Van Halen, Sammy Hagar, a declarat ca a fost rapit de extraterestri. Tipii l-au luat pe sus, l-au dus in Colentina, i-au luat cheile, cardurile, inelele de argint, izmenele si l-au lasat cu o vioara la capatul lui 21. * Daca treceti spre Carrefour si vedeti in parcarea mallului un tip behaind la coarde, sa stiti ca e Sammy si sa-i dati patru lei. * Vorba cantecului: Cine-a pus cacat pe clanta si asa mai departe.

6 comentarii:

  1. doamne, abia ce venisi in romanica si gata, te-ai adaptat !!!
    cred ca stii vorba :" ca romanu' , nu-i nici unu'!"...dilema este ca nu stim tonul, e unul laudativ , sau , unul compatimitor !
    orisicat, bine-ai venit in romania !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey, se aude ca Aida a venit acasa intr-adevar, da' asta de s-a auzit aici nu e vocea ei, a nu se confunda..

    RăspundețiȘtergere
  3. Vasile Rechinroll15 apr. 2011, 07:51:00

    Nicule, Nicule, cata dreptate ai. Io e altcineva si asa mai departe. Ramai pe faza c-o sa-ti placa si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. nasol cand lumea nu se semneaza... Dar cine-o fi Vlad asta???

    RăspundețiȘtergere
  5. Vasile Rechinroll15 apr. 2011, 12:21:00

    Cum nu se semneaza, Vlade? Ia fii mai atent!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aida e Aida, Vasile e Vasile, fiecare cu ofurile lui si cu pana personala inmuiata in aceeasi calimara (ce-am mai intors-o din condei:p). ne semnam la sfirsitul articolului, a se citi cu atentie pina la capat. ca la film, cind se cade sa vezi si genericul de final, din respect pentru cabiniera caer a suportat hachitele primadonei.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: