11 februarie 2020

ŞTIRI PE SCURT


Foto, arhiva E.M.

Îmbulzeala din staţiile de tramvai continuă. Balerina din imagine, celebră, întârzie de fiecare dată de la concerte. Drept care a fost dată afară de la celebra instuţie de balet pentru întârzieri repetate. Acum, dânsa a obţinut din partea primăriei locale, Uieşti, postul de vânzătoare la aliemntara din sat, unde se duce tot cu tramvaiul. Halal!


CFR angajează personal. De mult. Acum, a găsit şi angajat doi în persoana băieţilor poliţistului local şi al preotului. Ei vor avea numeroase avantaje: pensie de la 2 ani, posturi de ambasadori de la 5 ani şi gagici din Videle.


Clasa pregătitoare de vorbit cu păsările din comuna Vadu Lat, jud Giurgiu, se va închide din cauza lipsei profeorilor şi a elevikor. Ultima oară s-a înscris un crocodil care vroia crocodili în două tururi.


Bazinul olimpic din comuna Clejani, jud Giurgiu se va vărsa în Neajlov, ocazie cu care va deveni afluent al Dunării. Cei care pleacă din Germania pe firul Dunării nu vor mai călători până la Casinoul din Constanţa ci se vor opri la Clejani unde, în cadă, vor găsi o vioară.

Agenţia de tursim CĂLIMARA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: