09 februarie 2020

HOROSCOP 10 - 16 februarie 2020


Dna Sistermorphine la datorie:

BERBEC Nativii sunt atât de reuşiţi şi puternici încât la ceas de seară cară doi saci de zahăr în spate. La brutăria care le aparţine. Se aliniază cu Pluto şi fac merdenele. Apoi, brioşele care lipsesc de pe piaţă de pe vremea de dinainte de revoluţie. Cam agramat dar merge. Duminică, 16, nativii primesc bilete la cursele de cai. Poftim?

PEŞTI Nativii iute, iute prin apă. Până la Valea Cascadelor, unde sunt niscaiva frigidere mari. Până marţi, 11 februarie. La adăpostul Jupiter şi Saturn, peştii încep să caute înţelepciunea oraşului Bucureşti. Nu e. Iubita vă încearcă cu un telefon, vineri 14. Alo, ai numărat mazărea din plic. Sunt 500 de boabe cum scrie pe etichetă? De-asta o iubiţi.

CARAMBOL Nativii din Carambol sunt călare, până miercuri 12 februarie, pe situaţie. Femeile sar la bătaie. Veveriţele aruncă cu nuci de o juma de kil. Maneliştii şi-au făcut versuri din Ordonanţe de urgenţă. E rost de haos. Până când Saturn ajunge în casa a patra. Un burete.

FECIOARĂ Neamul Şoimăreştilor vă face o vizită. E un bătrân beţiv, scund şi arogant. Palavre până vineri 14.


Foto, arhiva E.M.

GRAŢIA Nativele, vezi foto, stau cu spatele la noi. Citesc. Sunt îndrăgostite de acelaşi bărbat: un actor numit VNM Ion, ca pe benzina aia, până joi, 13 fev. Se dă Ordonanţa de Urgenţă să nu se stea cu spatele la sănătate, sport, război, fluiere. Duminică, 16, sunt invitate la plăcintă de dovleac. La Geta.

Dna Sistermorphine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: