03 iunie 2015

Ştiri pe care dorim să le auzim

TVA de 9% se va aplica şi tinerilor căsătoriţi, şi groparilor din cimitire, şi şpăgilor date poliţiştilor şi aşa mai departe. Nu ştim cum vor fi contabilizate aceste taxe, dar măsura este binevenită.

De la 1 august 2016 în România va apărea un singur cotidian de 50 de pagini. O pagină va fi Ev Zilei, una Cotidianul, alta Adevărul şi tot aşa, astfel cetăţeanul va fi informat o singură dată cu minimum de cheltuieli.

Andreea Marin a fost solicitată să se producă singură în Ferma Vedetelor. Se va elimina singură, se va îmbolnăvi, va mânca şoareci solitar.

Pe surse aflăm că vizita periodică a prinţului Charles la Viscri nu este întâmplătoare. Aici va fi instalat cabinetul regal din momentul în care prinţul va apuca coroana Angliei. Deci Anglia va fi condusă/guvernată de la Viscri. Într-un hambar va fi parlamentul, în curtea mare vor staţiona Gărzile Elveţiene şi în grajduri vor fi celebrele MI5 şi MI6 precum şi maşinile lui 007.

Doar cu buletinul la Paris, scenariul Denis Dinulescu, regia Şerban Marinescu este doar un nou film românesc care trebuie văzut. Pe bune. Se râde, se aplaudă la scenă deschisă. Joacă excelent Mircea Diaconu, Dorel Vişan, Cecilia Bârbora, Ion Sapdaru, Răzvan Vasilescu.

Problema autostrăzii Comarnic Braşov este că ea trebuie să fie începută de la Comarnic. Dacă ar fi începută de la Vaslui toate problemele se vor rezolva iar autostrada ar putea fi construită de Şova singur. Adică şi c-o lopată, c-un fierăstrău şi-o cască pe creştet ca să nu-i cadă mirul pe ochi.

Noul partid format din 3 membri de pe strada noastră, Echinocţiului, va purta numele Partidul Nostalgicilor lui Tăriceanu şi ai Sticlelor Goale, PNTSG, şi va milita pentru o ecologie asumată şi deşteaptă. Una din primele legi ale imunităţii acestui partid va suna aşa: Cu noi la imunitate, egalitate, fraternitate baban bugetate.

Agenţia CĂLIMARA

2 comentarii:

Lăsați răspuns aici: