05 septembrie 2014

Ştiri pe care dorim să le auzim

* S-a descoperit că melodia lui Jimi Hendrix Born Under A Bad Sign a fost compusă de Victor Ponta.
* Trenul de mare viteză Bucureşti Iaşi va trece şi prin Ampoiţa, Alba Iulia, Timişoara şi Turnu Severin.
* Din cauza traseismului aleşilor locali, primarul capitalei, Sorin Oprescu, se va muta la Zimnicea, oraş de viitor, unde-şi va muta UE sediul de la Bruxelles.
* Dacă începe războiul României cu Ucraina, noi, românii, vom asigura partea de diverstisment a conflictului. Vor "cânta" toţi "rapsozii populari" pe care-i vedem la TVR 1, vor tocşoui alde Gâdea, Rareş şi fetele alea nesărate, dar în limba rusă.
* Râul Ampoiul se va vărsa în Oceanul Atlantic, aşa că o călătorie de la Ampoiţa la Londra va fi în curând posibilă. Te ridici de la o sarma la Ampoiţa, să zicem, şi pac, în Trafalgar Square.
* Odată lansate atâtea femei la candidatura pentru prezidenţialele din România, s-a aprins tărâţa şi în Beyonce de România, Monica Tatoiu, gagicile lui Bote şi multe, multe altele.
* "Carul cu Boi" este Comisariatul pentru România propus de UE. Pe acest post se bat toate româncele.
* Viitorul Summit NATO va avea loc la Pensiunea Mama Luţa de lângă Alba Iulia.
* Programul "Mare pentru toţi, da' la iarnă" îşi va îmbogăţi oferta. Dacă e frig sub 20 de grade, prânzul devine gratuit.
* Localnicii din Cetea, care urmăresc Cometa lui Halley, trimit în Cosmos, zilnic, câte 100 litri de ţuică făcută de ei. Aşa s-a ajuns că în Cosmos, toată lumea vorbeşte de brandul românesc CETEA.
* Pe ultima sută, la Granada, ca să joace cu spaniolii pentru şefia grupei din cadrul CM de basket 2014, au fost invitaţi basketbaliştii români. Din echipă fac parte Ponta, Hrebenciuc, şi câţiva generali de securitate care nu-i vor scăpa din ochi pe fraţii Gasol, Ibaka şi Navarro.
* Cine-mparte, parte-şi face.
* La Ampoiţa se va construi un bloc turn. De la ultimul etaj se va vedea Statuia Libertăţii.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: