19 septembrie 2014

Ştiri pe care dorim să le auzim

* Dacă băieţii ăştia de la CEDO ne obligă să respectăm hotărârea pe care au luat-o, aceea de a nu exonera de vină criminalii mineriadei din 13-15 iunie 1990, hotărâre de care nu vorbeşte mai nimeni în media, atunci am putea vedea căzând câteva capete grele. Să le numim? Abia atunci Justiţia Română şi-ar arăta valoarea, nu câteva arestări simandicoase făcute pentru a albi banii infractorilor cu ştaif.

* Cad Moise Guran, Sorin Avram, Stelian Tănase, nişte băieţi al căror nume l-am uitat de pe TVR 1, Victor Piţurcă, Ion Iliescu, şi vin Sorinel Copila de Aur sau Copilul de Aur, Guţă cu detaşamentul de copii, Holograf cu aceeaşi melodie şi din nou Ion Iliescu, prietenii ştiu de ce.

* În România se schimbă banii până în 2016. Noile bancnote de 100 lei vor avea pe verso chipul lui Ion Iliescu bând toată apa de la inundaţii, iar pe faţă va fi albă, pentru că posesorul bancnotei să-i poată da ce valoare vrea. Scrie cu pixul, de exemplu, pe front 1.000 de euro.

* Nu mai plânge beibi, plânsul n-are rost.

* Noile carduri de sănătate vor fi utile doar la cumpărat vin de pe şoselele patriei. Te opreşti, de exemplu, în faţa unei curţi din Valea Călugărească, unde viticultorul vinde la poartă 100 litri de vin alb. Îi dai cardul de sănătate. Ţăranul citeşte toate bolile tale. Pentru inimă-ţi dă Fetească, pentru în loc de Viagra îţi dă un Reisling iar pentru când te duci la amantă un Pinot Noir.

* Vârful Himalaya scade în înălţime prin decret PSD, vârful Omul îi va lua locul crescând la 11.890 metri, tot decret prin PSD de campanie electorală. Abia atunci se va revigora turismul montan şi cel de pe litoral. Cam prin 2.300.

* Noile ordonanţe de urgenţă ale comunei Ampoiţa prevăd construcţia de autostrăzi în pantă, pentru că automobilele să poată circula la vale fără benzină.

* În campania electorală autohtonă soarele va răsări şi de la apus şi de la răsărit, pentru a fi mai multă lumină în urne.

* Frontul Masonic de Răsărit sau Musonic de Răsărit, va fi cel care va muta oraşul Galaţi, inutil unde este aşezat, în Vechea Scoţie, ca să aibă ieşire la Atlantic, că aia la Dunăre s-a corupt.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: