13 noiembrie 2013

Ştiri pe scurt

* Noi suntem floarea mândr'-a ţării. Ştirea se referă la bătrânii de peste 65 de ani, pentru că tinerii de până-n 50, care au minte la cap, părăsesc România valuri, valuri.

* Dacă iarna sună la uşă, apăi să sune de două ori.

* Reprivatizarea CFR se va face pe bucăţi. Prima va fi o bucata de 1 km. E vorba de cel care duce de la Obor până nicăieri, că a răsărit iarba pe ea şi poate fi dată ADP-ului local. Doamna ministru al transporturilor a citit această ştire de pe o bucată de hârtie A4, fiindu-i greu s-o ştie pe dinafară.

* În episodul de aseară al Suleyman s-a confirmat ştirea conform căreia oile din Imperiul Otoman erau importate din Moldova. Din Ţara Românească erau luate ca bir. Cam 100.000 de capete pe lună.

* Doina Ghiţescu, cunoscuta actriţă de proporţii rubensiene, va purta în curând numai toalete gen Lady Gaga.

* Noua ştiinţă numită permacultură presupune transformarea cartofilor în roşii şi carne cu TVA 5%. Va fi o lovitură dată nutriţioniştilor care nu vor mai şti ce să recomande: şniţele din cartofi, din roşii sau din ce fel de carne. Noua ştiinţă spune ceva şi de calorii, dar spaţiul alocat acestei ştiri nu ne permite să le enumerăm.

* Scorul la România Grecia de la Bucureşti va fi egal, 0 la 0. Sau dacă va bate cineva, ăia vor fi  grecii. Scorul de la Atena din 19 nov îl vom da la timp.

* Dacă România se va califica la mondialul brazilian, CM din Brazilia nu se va mai ţine în Brazilia, ci în Pantelimon. Avantajele României fiind evidente.

* Înnotătorul român Ion Lăcomie a traversat Europa pe jos. Dânsul şi-a finanţat călătoria din fonduri proprii, în sensul că a citit pe unde s-a oprit Constituţia României, şi o citea atât de fără glas şi sfârşit de foame şi sete că toată lumea îi dădea bani şi mâncare. De exemplu, în Koln, dânsul a primit sarmale dintr-un pachet scăpat dintr-o maşină care venea din România. Pe fiecare sarma scria Free Gigi.

Agenţia Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: