25 noiembrie 2013

HOROSCOP 25 nov - 1 dec

SĂGETĂTOR. Nimeni nu-i stătea în cale mătuşii Abraham. Măcar că era urâtă, de se mirau vecinii, ciorile şi vâzduhul, deci măcar că era urâtă, avea o dragoste nemărginită vizavi de tot ce era mic. De exemplu: degetarul. Lua degetarul, şi-l punea pe deget şi cânta: Abraham în deal la vie, măi, leliţă, măi!!!

CAPRICORN. Cum cânta ea aşa de zor, mătuşa Abraham găsi în lada-n care-şi ţinea mosoarele un şoricel, mic, mic de tot. La fel de urât ca şi mătuşa Abraham, căruia mătuşa Abraham i-a zis Gustaffson. Gustaffson în sus, Gustaffson în jos până cei doi se îndrăgostiră iremediabil, mai ales că Saturn şi Jupiter le ţineau isonul.

TAUR. Până-ntr-o zi când Gustaffosn câştigă la 6 din 49 vreo cinci milioane de euro. Atunci îi spuse mătuşii Abraham. Zice: Mătuşă, hai la Paris. Şi au plecat amândoi la Paris călare pe degetar, că alt mijloc de transport n-aveau. Luară şi bani cu ei, vreo douăj' de mii din ăia cinci milioane de euro.

VĂRSĂTOR. La Paris, cu o sută de euro, s-au dus la concertul Innei, o solistă din România care cânta în chiloţi mici şi strâmţi şi din cauza asta melodiile erau tare frumoase. Mătuşa Abraham dacă a văzut că Gustaffson se holbează la fundul Innei, şi-a dat şi ea fusta jos şi a zis, zice: bă, uite-aici frumuseţe.

BERBEC. Şi-apoi au plecat de la concert hai hui prin Paris cu Inna după ei. Inna a zis, zice: nativii din zodia asta sunt deştepţi. Nevoie mare.  Da, aşa a zis: nevoie mare, că Gustaffson s-a mirat şi a vrut să se culce cu ea. Dar mătuşa Abraham i-a tras una peste ceafă şi zis, zice: prost mai eşti, sunt fete mai frumoase în România, uite, Andreea Marin, Paula Iacob.

GEMENI. Şi cum umblau ei aşa prin Paris, un hoţ român le-a furat banii. Da' Inna, care era plină, le-a dat alţii. A zis, zice: lasă Gustaffson că dragoste ca a noastră nu-i. Şi a mai zis: tu aşteaptă veste la ceas de seară, şi când o primeşti, trage-i mătuşii Abraham un şut în cur, încui-o în dulap şi vino la mine.

SCORPION. Odată închisă în dulap, mătuşa Abraham găsi pe jos o măslină, care i-a spus, zice: Îţi dau mesaj sexual înainte de joi sau vineri. Mătuşa Abraham s-a mirat, că ce sex să facă ea cu măslina? Era prea mare şi nu-ncăpea nicăieri.

FECIOARĂ. Acum, Gustaffosn era din nou cu Inna pe la Tour Effel. Ea zice: bă, da' ce înalt e. Şi el a zis: bă, da' ce înalt e, şi ăsta a fost semnalul s-o pună de-o dragoste la prima vedere. Când Inna a zis, zice: da' nu e la prima vedere, Gustaffson a scos revolverul şi a împuşcat-o.

LEU. Şi a fugit. Fugea ce fugea şi s-a întâlnit cu mătuşa Abraham care fugea şi ea cu măslina-n cur. Adică făcea sex cu ea şi fugea de plăcere, că Gustaffson a zis: hai înapoi, cum unde, în România.

BALANŢĂ. Şi s-au întors acasă, în strada Spătarului 2, colţ cu Italiană, unde mătuşa Abraham voia linişte ca să poa' să iasă măslina. Şi-a ieşit, şi Gustaffson a zis, zice: a ieşit. Apoi a sunat de două ori cineva la uşă. Şi s-a terminat ziua.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: