13 aprilie 2013

Oana Zăvoranu s-a sinucis definitiv

Oana Zăvoranu s-a sinucis. * A luat un topor, şi-a tăiat un deget şi a început să urle privind cum i se scurge sângele. * Sângele ei a ajuns până la colţul blocului. Acolo l-a văzut un copil, care a alertat medicul, salvarea, spitalul de urgenţă şi câteva posturi tv. * Asta e prima variantă. * A doua: Oana a luat un fierăstrău şi şi-a tăiat gâtul. * Sângele nu s-a mai oprit până când cei de la salubritate, venind să ia gunoiul, au văzut pubelele pline de sângele ei. * Atunci, bieţii gunoieri, au anunţat miliţia, poliţia, coaliţia, inaniţia, vazodilataţia, expoziţia şi prostituţia. * A treia variantă: Oana a luat un ciocan şi şi-a dat cu el în pântece, până ce a ţâşnit sânge. * Sângele a umplut lacul Floreasca, până au observat cei de la Spitalul de Urgenţă şi au sosit cu maşina acasă la ea. * Odată intraţi în casă, şi în timp ce ei îi curgea sângele vâlvătaie, medicii şi Oana au purtat următorul dialog: Ce mai faci? Io? Bine, mă sinucid din dragost, din prostie, de treaba mea. * Apoi au dus-o la spital. * A patra variantă: Oana s-a culcat pe calea ferată. A venit trenul şi i-a despicat capul. * Corpul s-a dus doi km la vale, capul a ajuns la televizor, unde a declarat: mama e de vină, ba chiar şi Ponta, ba chiar şi Pepe, ba chiar şi nebunii ăştia care nu mă mai lasă să cânt. * Atunci medicii au luat capul şi l-au aruncat la gunoi. * Femeile ar face bine să nu mai poarte sutien. * Zic nişte cercetători francezi. * Pentru că ar putea ascunde în el diverse materiale, obiecte, chiar hrană. * Închipuiţi-vă un soţ cu chef de iubăreală, care, băgând mâna în sutienul femeii ar da acolo peste două kg de marmeladă, un sos de usturoi, un copan de pasăre şi doi cârnăciori. * După care ne-am dus la Next Fest să vedem scurt metraje. * Ne-a plăcut unul al lui Cătălin Leescu, Torţa Vie. * În rest, celelalte din seara aia de la Union, era de să te caci în ele. * Aşa am şi făcut şi aşa mai departe.

Denis

5 comentarii:

  1. da'critica aia de arta cu craci albastri era si ea prezenta? ca sa stiu daca ti-a mai facut farmece si de data asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He,he,he "craci albaştri " Poi, Aido, Denis e combinat cu aia din "Avatar" ? !

      Ștergere
    2. la aceasta întrebare numai Denis poa'sa-ti raspunza, cînd i-o elibera muza vreo doo deshte sa bata la tastatura.

      Ștergere
  2. Buei, nu eşti serios, serios !!!
    Io chiar am crezut că s-o sovîrşit minunăţia aia de veste, da', când mă uit şi io pe presă, văz că doctorii spun c-o rămas cu sechele. Ce sechele, vere, aia trăia numai din sechele , aşa e ea !!!
    Oricum, cam sângeroase ideile tale despre sinucidere. Io cred că mai uşor, pentru ea, e să se încuie în frigider, sperând că-şi face criogenie...e mai "zăvorăneşte" aşa, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-ncape, nene, în niciun frigider. Sau dacă da, ce te faci, că uiţi c-ai pus-o acolo, deschizi şi te muşcă de bărbăţie, ca să nu zic altfel. Nu numai pe tine, chiar şi pe Aida.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: