15 aprilie 2013

Compressorhead salvează economia României

Cum salvăm biata economie română? * Păi, mai întâi şi mai întâi trebuie să înhăţăm banii de la UE. * Ăia nerambursabili. * Cu ei mergem în Cipru, înfiinţăm Bank of Cyprus, pronunţăm of Saiprus, şi fentăm fiscul şi autorităţile române. * Devenim astfel persoană cu capital privat, suntem în Top 300, şi apărem pe televizor nedând niciun sfat economic, pentru simplu motiv că nu ne pricepem. * A doua posibilitate e relansării economiei româneşti ar fi comasarea micilor ferme în unele mari, adică mari cam cât Ungaria, Bulgaria şi Iugoslavia la un loc. * Pe un teren atât de mare se pot cultiva droguri, prostituţie, contrabandă cu ţigări şi aşa mai departe. * A treia posibilitate de relansare a economiei româneşti ar fi lansarea unor proiecte de infrastructură rutieră în parteneriat public privat. * Adică cei care au halit banii indigeni şi fondurile nerambursabile devin persoane cu capital privat, gen Videanu, Umbrărescu, Prigoană, Patriciu, Becali şi toţi cei pe care-i vedem la televizor. * Fiind privaţi acum, ei cer bani de la stat ca să facă o autostradă, să zicem. * Încep să aducă materiale, un tractor, un banner pe care scrie Comarnic Braşov şi gata autostrada, că până se fac pregătirile durează opt ani iar banii se duc. * Astfel relansată, economia României îşi poate face blogg, în care să discute zilnic cu Adrian Năstase, Elena Udrea şi inutilul Victor Ciutacu. * Şi uite-aşa din blogg în blogg, România va întrece Germania şi Franţa la economie, la fotbal şi la femei. * Compressorhead, prima formaţie heavy metal din lume de roboţi. * Au avut concert la Frankfurt. * Dacă nu le merge cu muzica, roboţii de la Compressorhead au hotărât că vin să salveze economia României. * Treabă deşteaptă, de români ingenioşi. * Şi aşa mai departe.

Denis.

2 comentarii:

  1. Compressorhead nu ar face treabăîn Românica...pân'să-şi dea seama unde e sala unde are loc concertul or să fie răpiţi şi vânduţi, bucată cu bucată, la un centru de achiziţii deşeuri metalice, că doar au mult cupru în ei şi ăsta e scump!Dar nici atâta de scump ca să scoaţă economia bietei Românici din hăul adânc unde este ea acumaşa !
    Şi, te rog să mă ierţi, Adrian Năstase nu mai scrie pe blog că a fost eliberat din pârnaie, adică dintr-un loc recunoscut pentru lejeritatea cu care foloseşti mijloace de comunicare, dealtfel total interzise la folosire !Şi, scuză-mă că insist, Victor Ciutacu nu e inutil, aşa e el !

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur, niciun Compressorhead n-ar face treabă aici, nici măcar ca Robin Hood. Postul ăsta e luat de cei de pe tv, iau de la săraci şi dau la bogaţi. Mă rog, cu Ciutacu s-ar putea rescrie, Lacul Lebedelor, în varianta cu el solist. Cam aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: