25 noiembrie 2022

BAZACONII

1. România a devenit un service auto. Premierul Ciucă a dat semnalul: Vom anvelopa scăderea natalității și vom găsi soluții la guvern. Sau: Vom anvelopa bunăstarea românilor și vom pune acest lucru în atenția specialiștilor. Și încă: Vom anvelopa migrația tinerilor și-i vom aduce înapoi. La guvern probabil. România stă de fapt pe un cric, care mai are puțin să cedeze sub greutatea anvelopărilor. 2. Temă de cercetare: În ce moment al vieții ne hotărâm să ascultăm muzică? Cum influențează muzica comportamentul nostru ca oameni? Sau cum alegem ceea ce ascultăm? Interesant de aflat un răspuns. Asta nu-nseamnă că această cercetare trebuie lăsată pe seama anvelopărilor lui Ciucă. Nu, tema este mult mai mișto decât generalul. 3. Bella Hadid, foto, a fost desemnată cea mai stilată, elegantă și frumoasă femeie din lume. Dânsa-i va lua locul lui Marius Tucă din emisiunea Maris Tucă show și va discuta zilnic cu Ion Cristoiu despre aventurile lui Cătălin Botezatu. Surse.
4. Cei care-i scriu discursurile lui Nicolae Ciucă ar putea folosi și alte cuvinte memorabile, cu înțelesuri adânci. Astfel, pe lângă genialul ’’anvelopare’’ i-ar putea strecura în discursuri și cuvântul ’’hidrocentrale’’. Cum ar suna: Vom hidrocentraliza sărăcia la guvern și ne vom da seama că cu 4 lei pe zi aceasta dispare? 5. Roata de Crăciun din București are o cabină care costă 200 de lei. Din ea poți vedea creșterea natalității în România, centura Bucureștiului și DN1 autostrăzi, podul de la Brăila mutat în locul pasajului de la Dna Ghica, prostiile lui Ciutacu, Schengenul, saboți olandezi bubuind pe Calea Victoriei, semințele de floarea soarelui luând calea Franței și, nu în ultimul rând, concertul aniversar al lui Mîțu Stoian. 6. Suntem deja 8 miliarde pe planetă. Cel de-al optulea miliard s-a născut în România, vezi foto, și a declarat: Când voi fi mare, zice baba din stânga foto născută acum 5 minute, vreau să fiu ca Bode.
7. John Cale Band în turneu prin Europa. Nu trec prin București. Mai nou, trupele babane, soliștii lor ocolesc România. De mirare că vin Porcupine Tree la Sibiu în 2023, 28-30 iulie. Ba chiar și Beth Hart la Brezoi tot cam atunci. 8. Scurtătura spre viitor a lui N. Ciucă e atunci când peste câțiva ani, nu mulți, România va crăpa administrativ din cauza depopulării. 9. Telescopul James Webb al NASA a descoperit o planetă pe care este viață din belșug. În capitala planetei, în piața cea mai mare, cinci milioane de români îl votează din nou pe Ion Iliescu. Pe lentila telescopului se mai văd și niște mineri. Și niște revoluționari. Și multe Viorica Dăncilă. Și mulți Nicolae Ciucă, și mulți Marcel Ciolacu, și morman de Ion Cristoiu, bașca Klaus Iohannis. Cercetătorii americani nu spun numele planetei ca să nu fie acuzați de amestec în treburile interne de acolo. 10. RECLAMĂ. Două babe halesc caltaboș. Una are dinți, alta nu. Apare sloganul: Mâncăm tot ce putem, restul dăm la cantina parlamentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: