22 iulie 2018

Bazaconii


Migrația pisoilor peste Neajlov continuă îngrijorător. Sunt folosite, vezi imaginea, toate mijloacele de transport. Deja în Vadul Lat autoritățile au construit un camping cu vreo 3.000 de corturi de trei și patru camere, pentru că unii pisoi vin cu familiile. Pisoii de culoare, vezi imaginea, vor să stea doar o zi sau două după care să migreze spre vest, spre Uioara, Obedeni, Videle. Vor ca la Videle să li se înființeze o universitate, o școală de pompieri, una de hrănit rațe, un heleșteu plin cu pește sau cu boabe de ronțăit.

Domnul colonel Vasile Corect, din Pucioasa, și-a bătut nevasta în felul următor: cinci lovituri la cap, zece la fund, câte un topor pe coaste și sâni, după care i-a spus: Cine te crezi? Viorica Dăncilă, a fost răspunsul.

Veverița Inimioară Verdun din București, parcul Ioanid, vorbea cu nevastă-sa la telefon: Ai luat nuci? De ce? S-au scumpit? Cum adică 4 lei? Ieri erau două la leu. Dar leuștean? Cum pentru ce? Ce întrebare e asta? Ia să nu ma vii tu acasă, gata, rămâi în alte parcuri, treaba ta. Nevasta lui Verdun era în scorbura amantului. Îi spuse: Uff, am scăpat.

Tramvaiul suspendat al Primăriei Capitalei a oprit pe Neajlov și a salvat de la migrație 200.000 de mii de pisoi din toate rasele. Ajunși la București, pisoii s-au constituit într-un cros pe care tot Primăria Capitalei îl va organiza în fiecare duminică.

Din China ne-a sosit vestea: Aida-i pe-acolo.

Agenția Călimara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: