19 mai 2018

HOROSCOP 21 0 27 mai


Doamna Sistermorphine cu Horoscopul ei săptămânal.

CIREȘ Cei născuți în cireș au mari probleme cu corbii care le mănâncă cu sâmburi cu tot. Apoi strâng sâmburii, pe marți, îi pisează și fac cafea. O vând la Obor, alături de tejgheaua cu ibrice, zahăr și polonice de cafwa. Afacerea este colosală, sunteți invidios întrucât cireșul este al dvs. La poliție vi se spune să aduceți dovezi că cireșul din curte este al dvs, altfel fiecare om, animal sau insectă vă poate intra în curte și lua nu numai cireșile ci și strugurii, perele, micii, ba chiar și femeia.

SCORPION Nativii atrag toate relele pământului: ploaia, drogurile, violurile, mașimile stricate, bubele, sarea, urșii, polonezii și babele. Nu-i nimic de făcut. Nimic. O revenire sub semnul lui Pluto. Dar nu-l supărați. Astrul și-ar putea întoarce spatele și veți avea de suferit, mai ales soția, care vă urăște. O scrisoare pe final de săptămână.

TAUR Sunt mai multe motive care vă fac să priviți mai cu atenți dieta dvs: ouăle îngrașă, dar slăbesc, roșiile se consumă după masă sau înainte, și-așa tot slăbesc și așa mai departe. Nu vă puteți petrece viața între rețete de slăbit. Pe joi, 24 mai, ora 19, bate la geamul dvs un pitpalac: pitpalac, pitpalac!!!! Și-atât.

BALANȚĂ Pătrar este și la Jupiter și la Pluto și la Venus. Săptămână grea pentru dvs. Două amenzi auto de plătit, din care una este a soției, care susține că nu era în mașină în momentul accidentului. Sunteți cu musca pe căciulă și dacă n-ar fi cei 3 răniți și 180 de morți în accident v-ați fi retras la Corbeanca, ca să vă înnecați în lac. Ce-i de făcut? Aveți 20 de ani de pușcărie în față ca să vă gândiți la acest lucru.

Agenția Călimara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: