17 februarie 2018

Horoscop 19 - 25 fev


Sfântul Găleată cel Frumos, prieten bun cu Arsenie Boca, prezintă în această săptămână horoscopul:

PATEFON Toți cei născuți în zodia Patefonului văd în sunetele muzicii cum se aliniază Jupiter cu Saturn. Aliniere benefică pentru buzunar, dragoste și sănătate. De exemplu, dacă un Patefon suferă de stoicism, Juopiter îi trimite, joi 22 fev, o gagică tare de tot, pe care Patefonul a întâlnit-o la alimentară dar n-a avut curaj să se ia dea ea, mai ales că este soția milițianului din intersecție. Pe wend, Patefonul primește o scrisoare precum că trebuie să-și schimbe acul, cu cel vechi totul sună hodorogit, trist, aleatoriu.

CATENA Zodie numită așa din cauza faptului că nativii vorbesc cataneza. Ei locuiesc în jurul farmaciilor Catena și urmăresc doar medicamentele scumpe. Catanezii au o săptămână fierbinte și asta datorită faptului că sunt stricați la stomac, marți 20 fev, până sâmbătă 24. Tratamentul este cu Coprol. În realitate el costă 19 lei, după cardul de fidelitate costă 24. Timpul e frumos pentru catanezi. Plouă toată săptămâna și trebuie luat Rohypnol, somnifer care se folosește în cazuri de viol. Duminică, 25 fev, orice catanez mănâncă plăcintă cu brânză. Făcută însă fără brânză, ca să fie mai ieftină.

VĂRSĂTOR Nativii merg la vânătoare. E Pluto la orizont și le arată vânatul: Vulpi Vânător, vezi filmul, Ursul, vezi filmul, Câinele meu fără dinți, film la care se lucrează de zor. Dacă plouă, Vărsătorii au umbrelă, până joi, 22 fev. Dacă nu, la fel. Dacă dă cafeaua în foc, Vărsătorii o beau și așa. Dacă naște cocoșul, Vărsătorii îl duc la maternitate. La Polizu. În wend, Vărsătorii primesc un bilet. Cu următorul text: În cabinetul Dăncilă trebuie un Vărsător autist. Nene, ce șansă.

Sfântul Găleată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: