27 iunie 2017

Știri pe scurt

Din media de aseară s-a înțeles că noul prim ministru nu este acoperit. Nu. El doar trece prin dreptul SRI, și dacă e lumina aprinsă ține cursuri acolo, e și prof univ, e și doctor al instituției și așa mai departe. Mai bine, că ne-am săturat de acoperiți.

Cu noul guvern al României, punctele nerealizate din vechiul program al PSD se vor transforma în lapte și miere. Peste țară va curge bunăstarea. E va șiroi de la Iași spre Giurgiu, de la Brașov spre Fetești, de la Cluj spre Oltenița și de la Timișoara spre Urziceni. Pe marginea râurilor de bunăstare vom sta noi, românii, cu găleți, cazane și căzi.

Acest guvern ve readuce românii în țară. Cei aproape cinci milioane de români vor lucra în sănătate, cam jumătate, iar cealaltă în învățământ. În felul acesta, în numai câteva săptămâni vom ajunge din urmă Franța, Germania și Anglia.

PUBLICITATE O babă avea doi copii, unul mare de doi ani și unul mic de șase luni. Pe cel mic îl făcu doctor SRI, pe celălalt la fel. Apare sloganul: Nicio doctor fără SRI.

Nicio parcare, nicio supraterană, nicio subterană sau nouă linie de metrou în București, ci doar festivaluri de teatru. Țara toată e o scenă, iar actorii și așa mai departe.

Dacă internele merg foarte bine, și externele României, datorate capabilului Meleșcanu, merg la fel. Astfel, Trump a promis că în câteva zile dă vize românilor nu numai pentru State, ci și pentru Coreea de Nord, unde, se pare, Statele Unite vor avea ceva treabă. Ăsta e un lucru bun.

PUBLICITATE O babă avea trei copii la SRI, unul de șase ani, altul de doi, și altul de patru. Toți trei scriu acum poezii.

Melodia Fonduri Europene cu Rovana Plumb.

Din Guvern în Guvern spre Victoria Finală, G.G.V.F.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: