21 iunie 2017

Noaptea cea mai lungă

Acu' de ce să mințim? Pe noi nu ne interesa dacă vin guvernele Grindeanu 1, 2 sau 3, fie și 4, ci am fost noaptea trecută la guvern ca să aflăm informații noi, care să ne ghideze viața după aceste vesele evenimente: Cum și-a făcut casele Dragnea, ca să ne facem și noi, cum a făcut afaceri Tăriceanu, ca să facem și noi, cum s-au îmbogățit unii alții dintre pesediști, ca să ne îmbogățim și noi, și mai ales cum se face această bogățeală din salariu? Deci multe probleme, multe întrebări care sunt ușor de pus, dar la care e greu de căpătat răspunsuri.

Și a fost cam așa: Pisoiul nostru, Cincinati, și iepurele nostru, Orlando Blum, au zis: Haidem și noi la guvern, toată lumea bună e acolo în noaptea cea mai lungă a politicii românești. Acolo trebuie să aflăm de ce autostrăzile, de ce wc-urile din curte, de ce taxiurile care nu te iau, de ce nu se fac supraterane în București, de ce gunoiul, de ce nu Schengen, de ce în sănătate, de ce la fotbal, de ce gropile, de ce minciuna asta oficială în toate cele, de ce trebuie să salvăm votul din 11 decembrie 2016 prin hăhăiala asta și așa mai departe. Ne-am luat cu noi un sac de morcovi, mult fân pentru Cincinati, două pălării, că adică dacă rămâne Grindeanu punem una, iar dacă cade niciuna. Și ne-am dus. Vedem, scriem de acolo.

România își mărește pe zi ce trece teritoriul. Este vorba de cam șapte km pătrați pe an. Asta din cauza aluviunilor Dunării care se depun în insula Sacalin, care curând va deveni peninsulă și va crește în suprafață în câțiva ani până va ajunge cât Transilvania. Rezultă de aici, că în Parlamentul României trebuie mai mulți senatori și deputați. Erau 300, să zicem? Trebuie 700. Asta la senatori. La deputați erau o mie? Trebuie două. Se vor crea acolo noi locuri de muncă pentru Boureanu, Mitică Dragomir, Adriean Videanu, fiecare la priceperea lui, cu înțelepciunea lui, cu partidul lui și așa mai departe.

Corina Drăgotescu a plecat de la România TV. Păcat. Noi nu ne culcam fără să-i auzim serioasele analize despre fum și ceață. Dar din ce va trăi de acum încolo? Păi, dânsa a aflat că Beyonce, aia reală, a născut gemeni. Unul de 40 de ani, care-i trebuie ei neapărat în pat, ei, Corinei, și unul de două luni pe care-l va plimba prin Central Park, New York. Se înțelege de aici, că vestita solistă a angajat-o bonă. Bravo ei. Lor.

Charlize Theron i-a luat iubitul, pe Gabriel Aubrey, prietenei ei cele mai bune, Halle Berry. După aceast aventură, să-i zicem neprietenoasă, Charlize va sosi și la București, ca să pună mâna pe iubitul soț al Oanei Lis. Pe bune!!

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: