30 iunie 2017

HOROSCOP 3 - 9 iulie


După cum ați aflat, dna Sistermorphine nu a fost numită prim ministru. Dânsa se întoarce astfel la vechea ei meserie de horoscopistă.

Foto Tina Cumva.

CÂMPINA. O energie fabuloasă venită de nu știm unde cotropește nativii acestei zodii relativ nouă. Veți încerca să opriți căldura începând cu miercuri 5 iulie, să dați la pește acolo unde nu e cazul și, în final, să vă certați în familie. Un bilet de dragoste pe final de săptămână aranjează lucurile. El, însă, nu poate fi citit.

TAUR. Încăpățânare desigur. Vă faceți un ceai amar și deși n-aveți voie să-l beți, îl beți. Forță și sentimente în a doua parte a săptămânii. Câteva ustensile trebuincioase care reprezintă eul personal și gândirea pozitivă. La gândirea pozitivă vom reveni.

FECIOARĂ. Gândirea pozitivă e atunci când vă gândiți că trebuie să vă însușiți un lucru care nu vă aparține. O femeie, de exemplu. Că vine altul și o ridică, așa că mai bine luați-o dvs chiar dacă e de rău. Dacă n-o luați, ajunge ministrul mediului și nu e la fel de bine. Pe 8 și 9 iulie la ștrand. În adâncul bazinului plutește un crap. Este Crapul de Aur, care vă va îndeplini trei dorințe. Veți vedea.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: