17 ianuarie 2016

Minciuni fără dovezi

Pe femeile din închiori nu le interesează libertatea. Ele nu scriu lucrări științifice. Oare de ce?

Liderul MP care-și căuta iubită a fost trimis la pușcăria Târgșor.

Germania vrea să facă un Schengen mai mic format doar din noi și ea.

Trenurile care circulă pe distanța Arad Oradea circulă de fapt pe distanța București Constanța.

Piedone tot cade, n-a scăpat. La Colectiv au murit oameni, nu sarmale ca la restaurantul Ciocârlia (vizavi de tribunal) unde maestrul era ospătar.

Pentru reducerea pedespelor din închisori nu se vor mai accepta lucrări științifice, ci melodii de muzică ușoară gata scrise de Bere Gratis, Holograf, Inna, Lore, Loredana Groza și alții.

Noul partid baban de opoziție din România va fi format din alianța PSD, PNL, UDMR, ALDE, UNPR și un partid moldovean al cărui nume și lider ne scapă.

Băile termale din Balotești au tobogane care te pot duce rapid la Otopeni. Așa că linia de metrou prevăzută pentru a lega Bucureștiul de aeroport va fi sistată.

Arsenie Boca va fi chemat la dezăpeziri. Așa că stați liniștiți.

Prețul petrolului va scădea atât de tare încât va permite benzinarilor români să scumpească carburantul la pompă la 10 lei litrul.

Pisoii Aidei vorbesc deja engleza. A noastră, numită Sinuzita, nu.

La Antena 1 un nou format de succes: Dan Negru va vorbi în platou cu câte o sută de femei cu barbă. Le va întreba d-astea de cultură generală, cum e dânsul obișnuit: Unde e Bucureștiul? Care capitală din lume consumă marmeladă? De ce unii da și alții nu!?

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: