10 septembrie 2015

Presa străină

THE PĂTRUNJEL TIMES - Migranții sirieni, în număr de 200.000, ajunși în comuna Cisnădie din România, fost oraș cu covoare, au aflat de arestarea lui Sorin Oprescu. Imediat au luat-o spre București, cu gândul de a organiza alegeri pentru primăria Capitalei. Ei îl vor vota pe un sirian de-al lor venit din Irak, care nu vorbește nicio limbă, știe doar să ia bani.

NEWS ONLINE - Faptul că Sorin Oprescu împrumuta bani cu nemiluita, câteodată și inscripționați, i-a făcut pe locuitorii comunei Potrigrafu, județ Ilfov, să facă la fel. Au luat cinci mitraliere, patru furci și două dube și au devalizat BCR-ul din localitate luând câteva milioane de euro cu împrumut. Au lăsat în urmă cinci cadavre.

ADEVĂRUL DE TURDA - Arsenie Boca s-a plimbat prin localitate și i-a făcut pe toți locuitorii turdeni să plângă. Apoi, aceeași locuitori l-au luat la bătaie. Câțiva sociologi de la SRI, care au organizat bătaia, cercetează acum cauzele acestui sângeros eveniment.

GOL - revistă lunară de fotbal. Anghel Iordănescu explică strategia pe care avut-o pentru meciurile cu Ungaria și Grecia: Am pasat mult, și la adeversar și în tribune, am tras la poartă mult, dar mai mult în tribune, am frecat-o la marginea terenului, în centru, prin fața careului, c-așa-i și la handbal și la hochei, sporturi la care naționala noastră are succese peste succese, așa că și noi fotbaliștii trebuie să ni se mărească salariile. Astfel nu se poate. Ori toți ca Messi, ori niciunul.

ROLLING STONES - Turneul Holograf din 2015 pe la Craiova, Timișoara, Constanța. Prestigioasa revistă atrage atenția că nici Beatles, nici Rolling Stones n-au cântat la Craiova. La final redactorii postează și un foto cu Holograf cântând la Carei, oraș aflat în România. Da, în România.

THE PARPALAC CHRONICLE - Revistă specializată în vaccinuri. Astăzi se ia la puricat vaccinul autohton contra mitei. Vaccin care nu are niciun efect, deși medicii îl recomandă cu nemiluita. Ce-i de făcut, se întreabă acești onești jurnaliști cu case îm Miami, Los Angeles, Snagov, Mamaia, cu mii de amante, cu acțiuni la hoteluri în Dubai și câte și mai câte. Toate din salarii de 1.400 lei, minimul pe economie.

THE DIDINA TIMES - Revistă feminină cu multe pagini albe. O singură reclamă: O tipă mișto se suite într-un BMW. BMW-ul pornește fără TVA. Din față vine cu viteză un BMW cu TVA. Mașinile se ciocnesc. Tipa noastră coboară și zice slogan: Cleiul de dantură, GLUCOLACT, și-și pune dantura distrusă înapoi în gură.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: