21 august 2014

Ştirile de la ora 17

* După ce i-a tăiat gâtul, a aruncat-o în fântână. Mocnind de ură, asasinul a întrebat-o: Tu cu cine votezi?
* Dându-şi ultima suflare, Daniela Drojdie din Otopeni, a luat buletinul de vot şi a ştampilat pe Copilul Minune.
* Încecând să cureţe un morcov mărunt şi îngust de vreo un centimetru, sibianul Iohannis Ben Iohannis Pantanjoglu şi-a înfipt cuţitul în inimă. Aşa mort, a mai apaucat să declare: Elena Udrea.
* Fiorosul accident de maşină care a avut loc pe DN1, a lăsat pradă morţii 144 de oameni. A fost un măcel. Dacia în care călătoreau mai transporta un geamantan cu voturi pentru Elena Udrea.
* Legându-şi copiii de pat într-un grajd dimpreună cu porcii şi caprele, Mioara Bundetipar din Afganistan, a început să strige: Io votez cu Ponta.

* PUBLICITATE. Soţii Marin şi Despina Solmajor din Cucuteni, cu ambele braţe tăiate de la umeri, au făcut turism electoral în satul în care locuiesc.

* Ala Bala Portocala prin secţiile de votare, până iese Elena Udrea.
* Secţia de votare de la Arhitectură va deveni port la Dunăre.
* Comerţul cu chibrite şi şomoioage arzând va fi interzis în preajma secţiilor de votare.
* Elevul Giurgiu Fi Manole, clasa a II a la Colegiul care-i poartă numele, i-a smuls profei de geografie sexul şi a făcut sex cu el.

* PUBLICITATE. Soţii Marin şi Despina Solmajor din Cucuteni, cu ambele braţe tăiate, se îndreaptă spre Antena 3, cu intenţia de a-l cere pe Ciuvică de bărbat. Cununia, masa şi dansul vedem noi.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: