10 iulie 2014

Ştiri pe scurt

* Dar dacă juca cu Germania România? Păi, Piţurcă, la 11 0 şi-ar fi prelungit contractul.
* La Pensiunea Mama Luţa din Ampoiţa, Alba Iulia, se va muta din 2015 Festivalul de Teatru de la Avignon. Magda C va fi o gazdă perfectă.
* Apele ba mătură, ba nu mătură totul în cale. În funcţie de mătură.
* Sub formă de poză, dl Ponta e la toate teveurile autohtone. La emisiunile politice, că la Wow nu l-am văzut în scandalul cu Guţă şi cele opt neveste ale sale.
* S-a propus ca finala CM 2014 din Brazilia să se dispute pe Arena Naţional, iar la schimbări în cele două echipe să fie introduşi şi jucători români, astfel urmând să fie recunoscută valoarea fotbalului indigen.
* Momente jenante cu Simona Halep: Cântăreţul Chel Marcel Pavel, ca să se bage în seamă, vine într-o pauză a jucătoarei şi-i spune: Nu-ţi zic săru' mâna, că nu ştiu ce, şi râde tembel. Pavel nu Simona.
* Ce învăţăm noi de la mondialele astea de fotbal? Că moşia Nana produce pe plus, că preşedintele a câştigat din grâu ceva sute de mii de euro, şi că tot el a scos de la bancă zece mii de euro. Iată deci cum o mingie de fotbal mişcă agricultura, pariul cu ea, care părea pierdut.
* La ultimul concurs CNC, Florin Piersic Jr a prezentat un scenariu ilizibil, care totuşi a intrat la finanţare, fiind notat cu note de 10, ca să zicem aşa. La fel scenariul Love Building, al unor fete vesele de prin târg. Şi să mai zici că cinematografia română n-are "noul val".
* După festivalul de la Avignon, care se va desfăşura la Ampoiţa, Alba, tot aici se va desfăşura şi festivalul de la Cannes, tot din 2015. Tot Magda C răspunde de organizare şi o va face bine.
* Râurile care produc inundaţii vor fi monitorizate telefonic, stenogramele lor putând fi ascultate la cerere.
* PUBLICITATE. Două babe de 89 şi 99 de ani, mame a trei copii, vor să pregătească unul pe grătar dat fiind că le era foame. Îl aleg pe Nelu, un băiat de 22 de ani. Din mijlocul flăcărilor, Nelu zice: Flatulenţa-i o stare de bine, nu-i cu medicamente.
* SPORT. Noi luăm Germania în finala cu Argentina.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: