22 ianuarie 2014

Ştiri pe scurt

* E nasol.
* Scrisorile lui Adrian Năstase. În curând le vom reproduce.
* Oameni de care n-avem nicio nevoie şi totuşi apar pe media: Becali, Năstase, A. Marin, B. Marin, C. Marin, D. Marin şi aşa mai departe.

* PUBLICITATE. O babă şi-o veveriţă într-un copac. Dialog: Fă, veveriţo, mai ai diaree? Da, babo!!! Păi, atunci ia ultimul Iphone 5, că-ţi trece şi ai şi net.

* Trebuie un nou partid pe scena politică românească, unul mai vesel, mai tânăr, mai deştept şi mai harnic, a declarat ronţăind seminţe un senator, nu-i dăm numele că e din PC şi naiba ştie ce-o-nsemna C-ul ăla peste 100 de ani.
* Turismul în cimitirul Bellu a crescut cu 90% faţă de 2012. Mai ales pe aleea artiştilor.
* Pentru a-şi putea procura mai rapid recipientele de 5 tone pentru răcitul laptelui, ţăranii din vestul, estul şi sudul României vor face apel la cazanele de ţuică ale ţiganilor. Ţăranii din este nu.

* PUBLICITATE. O babă şi-o veveriţă pe wc. Dialog: Fă, veveriţo, de când ai tu chiloţi roşii cu dungi negre? Mi i-a dat PSD-ul ca să mă înscriu la ei. Păi, şi-atunci, nu mi-i împrumuţi şi mie ca să am mai multe minute şi sms gratuit?

* România va intra în Shenghen pe porţiuni. Primul judeţ intrat va fi Călăraşi, pentru că va avea capitala la Nana.
* Dacă avionul lui Adrian Iovan n-ar fi decolat n-am fi aflat niciodată cât de deştept, de frumos, şi de tată harnic este pilotul.

* SPORT. Naţionala de handbal a României s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Melbourne. Mingia folosită de hanbalistele noastre n-a fost acceptată.

* VREMEA. Cum spuneam şi la-nceput, e nasol cu vremea, că se poate schimba.

Agenţia Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: