09 ianuarie 2014

Doua la un leu - 54

La multi ani babani, cum ar spune Denis! Scriu cu întîrziere, din cauza decalajului orar, fireste, si a digestiei prelungite, deoarece camambert-ul frantuzesc tranziteaza mai mult decît korv-ul suedez. Pentru azi am doua scurte, de pe plan local:

1. Se organizeaza cursul de dezintoxicare digitala, adicatelea cum sa stai departe de smartphone, pe care, culmea!, tot tu le platesti. Si telefonul, si dezintoxicarea.
2. Am aflat ca exista un han, dupa modelul bed&breakfast, tinut de o profesoara în orgasmotologie, poate întelegeti mai bine decît mine despre ce este vorba. Clientii sînt îndemnati sa se iubeasca mult în bed, ca sa aiba pohta de mîncare la breakfast.

În rest, suiera vîntul si e o semi-noapte continua. Noroc ca se învîrt eolienele, ca sa avem lumina-n casa.

3 comentarii:

  1. Păi, cum vine asta, te orgamezizezi şi haleşti omletă? Sau viceversa? Şi în ce poziţie?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu stiu nimic, Denis, scrie astia în dodii la ziar. cum ei sînt cu zece pasi înaintea noastra, o sa-mi ia vreo cinshpe ani sa-nteleg despre ce e vorba. pîna atunci n-o sa mai existe nici ziarul pe hîrtie, nici tableta. o sa avem cipuri implantate în creier cu informatiile date de ei. calimara o sa fie sparta si noi trimisi la somaj. în pozitia hopaidirida, la orice ora din zi si din noapte. mai, mai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, da' sumbră mai eşti, soro!! O fi al naturii lucru, da' poziţiile rămân la fel. Ea în chiuvetă, el dedesubt, ea pe lampă, la dedesubt, el sub pat, ea deasupra. Nici să nu te gândeşti altfel.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: