20 iulie 2013

TOP TEN

LOCUL 1, Omar Hayssam, nota 10,00. Pentru că neavând ce povesti despre fuga din ţară, despre legăturile sale cu membri guvernului, despre furăciuni sau gradele de pe umeri, dânsul se va face, acum la întoarcerea în ţară, critic de film. Dânsul va fi, de acum înainte, trimisul special al României la Cannes, Oscar şi aşa mai departe.

LOCUL 2, prinderea lui Omar Hayssam, nota 10,00. Pentru că "băieţii" care l-au vânat şi prins fără autorizaţie erau de fapt hoţii tablourilor din Rotterdam, care în acel moment greşiseră ţinta.

LOCUL 3, Reîncărcarea telefoanelor mobile cu urină, nota 10,00. Pentru că, dacă te lasă bateria telefonului, te opreşti pe stradă, faci pipi în telefon şi-ţi poţi continua convorbirea. E uşor la femei, că doar bagă telefonul sub fustă, dar la bărbaţi?

LOCUL 4, Traian Băsescu, nota 9,99. Pentru că va deveni parlamentar moldovean şi, în această calitate, va promova unirea Moldovei cu Transnistria. Sau cu Azerbaidjean, mă rog, cu acele ţări prin care o nouă conductă Nabucco ar putea transporta ţigări, petrol, arme, şi gaze de sobă.

LOCUL 5, Oana Roman, nota 7,62. Pentru că provocat un cutremur în toate televiziunile când s-a hotărât să plece de la Kanal D.

LOCUL 6, Facultatea de Teologie, nota 6,78. Pentru că a avut curajul să nu ni-l facă pe Gigi Becali preot.

LOCUL 7, Muzeu din China, nota 5,88. Un muzeu dintr-un oraş obscur, care a avut curajul şi banii să aibă toate exponatele false.

LOCUL 8, Doamna din Măcin, mama hoţilor de tablouri, nota 4,22. Pentru că a declarat că, de acum înainte dânsa va face focul numai cu tablouri celebre. Se pare că, la dânsa în şură mai sunt Titzian, Chagall, Grigorescu, Matissse, Degas şi multe altele.

LOCUL 9, Sebastian Ghiţă, nota 3,98. Pentru că vrea să fie monitorizat tot internetul. Unii s-au revoltat la  televizor, necrezând, dar aşa va fi.

LOCUL 10, Mugur Isărescu, nota 1,09. Pentru că ne trimite la Maglavit după minuni economice, în loc să ne spună unde se scurg banii ţării, în care buzunare. Pentru că ştie.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: