14 iunie 2013

TOP TEN

LOCUL 1. Ion Iliescu, 1.000 puncte. Pentru că în loc să participe la evenimentele celor 23 de ani de la mineriade, dânsul se ocupă de inundaţii, întrucât hidroizolaţiile sunt meseria de bază a dânsului.

LOCUL 2. ICR New York, 1.000 puncte. Pentru că a creat zilele trecute un eveniment Eminescu, poet despre care rar mai citeşte cineva ceva.

LOCUL 3. Miron Cosma, 990 puncte. Pentru că a lămurit odată şi odată cine era la RomExpo când mulţumea Ion Iliescu minerilor. Ei, bine, acolo era armata îmbrăcată în miner.

LOCUL 4. Corina Drăgotescu, 876 puncte. Pentru că, după o repriză de publicitate a dat cuvântul gen Voinea, care s-a referit la ordinele date de Ion Iliescu în timpul mineriadei, dânsa i-a tăiat microfonul dând din nou publicitate, la un minut de la prima.

LOCUL 5. Nu ştim cum Măruţă, 689 puncte. Pentru că farsa opririi televiziunii de stat elene îi aparţine.

LOCUL 6. Mădălina Ghenea, 440 puncte. Pentru că după ce s-a tot fălit cu Gerard Butler, se va consola cu vreun manelist român stabilit în Italia.

LOCUL 7. Armata Română, 301 puncte. Pentru că, în fapt, în 13 - 15 iunie ea a bătut tot ce i-a ieşit în cale în Piaţa Universităţii şi nu numai.

LOCUL 8. Miron Cosma, 201 puncte. Pentru că ştie "colectivul" cetăţenilor care au chemat minerii în capitală şi nu vrea să-l spună.

LOCUL 9. Teodor Mărieş. 107 puncte. Pentru că în timpul emisiunii de pe teve îl peria pe Traian Băsescu.

LOCUL 10. Ion Iliescu. 0 puncte. Pentru că, deşi se pricepe la hidroizolaţii şi ape, în ţară se moare din cauza inundaţiilor.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: