07 iunie 2013

TOP TEN

LOCUL 1. Karl Lagerfeld, 1.000 puncte. Pentru că a declarat: dacă nu ar exista prostituţia, oamenii ar deveni criminali.

LOCUL 2. Neagu Djuvara, 1.000 puncte, la egalitate. Pentru că la întrebarea: de ce nu este cunoscută istoria românilor, a răspuns: pentru că străinii şi-au dat seama că se minte ruşinos.

LOCUL 3. Tribunalul Bucureşti, 880 puncte. Pentru că nu redeschide ancheta în cazul morţii Mădălinei Manole, şi bine face, ca s-o poată opri din cântat.

LOCUL 4. Bechtel, 767 puncte. Pentru că miliardele pe care le-a halit, nu le-a halit singură şi nu vrea să dea în vileag guvernele indigene cu care a "construit" autostrada de 50 km.

LOCUL 5. Alina Kabayeva, 701 puncte. Pentru că gimnasta rusă î-l desparte pe Putin de nevastă. A declarat că dacă nu reuşea cu Putin, venea în România şi încerca cu Crin Antonescu. Sau Ponta.

LOCUL 6. Fluviul Dunărea, 657 puncte. Pentru că deşi face ravagii pe unde trece, vezi Germania, Slovacia, Ungaria, când aude de România dă înapoi, adică îşi schimbă cursul, permiţând autorităţilor să declare că la noi nu va veni nicio viitură.

LOCUL 7. Gardul Parlamentului autohton, 440 puncte. Pentru că va găsi singur banii cu care să se desfiinţeze, finanţând pe locul lui un bazin olimpic, o pădure, un parc, o şosea şi multe alte năzdrăvănii care trec prin capul celor care-l locuiesc.

LOCUL 8. Pavel Şuşară, 400 puncte. Pentru că vrea să introducă în Parlament un proiect de lege prin care operele de artă româneşti să fie tranzacţionate cu preţurile de afară.

LOCUL 9. MAE, 220 puncte. Pentru că avertizează cetăţenii români să nu călătorească în Paraguay.

LOCUL 10. Cătălin Botezatu, 78 puncte. Pentru că după ce declarat că se "iubeşte" cu Bianca Drăguşanu,  Angela Merkel, Nicolae Bălcescu, Josephina Baker, Stela Popescu şi altele, acum declară că are o relaţie cu Anda Adam. Şi minte.

Denis

3 comentarii:

  1. Pentru Bechtel un premiu de 3 milioane de euro si numai 50 de puncte, ca atitia kilometri ne-au lasat. daca vreti puncte mai multe munciti mai cu talent, fratilor!
    io insist sa primeasca niste puncte si tanti Rovana Plumb care ne dojeneste ca aruncam prea multa mincare la gunoi. neîmbuibati ce sîntem!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: