17 iunie 2013

Ţării cât mai multă spermă

Pe 28 iunie va avea premiera filmul canadian Starbuck, în care este vorba despre un super donator de spermă. * El ajunge să aibă 553 copii necunoscuţi, unul al lui personal, şi probabil mâna în ghips. * Filmul canadian, comedie cică, vine după Oameni şi Melci al lui Tudor Giurgiu, în care e vorba tot despre donaţie de spermă, de data asta pentru privatizarea uzinei de automobile. * Prin aceste filme ni se inoculează, suntem siguri, ideea de a deveni donatori de spermă. * Noi, toţi românii. * Şi lucrul acesta se va întâmpla nu din considerente medicale, ci pentru obţinerea unor funcţii, alimente, stări sociale, bilete de tramvai. * Să dăm un exemplu: s-a inaugurat podul de peste Dunăre Calafat Vidin. * Pentru români este inutil, pentru că n-ai cum să ajungi la el. * Deci trebuie să te duci în Bulgaria pe la Giurgiu şi să vii dinspre Vidin spre Vidin. * Ori abia acum vine poanta: ca să te lase să foloseşti o singură ieşire a podului în ambele sensuri trebuie să donezi spermă într-un atelier special amenajat pe malul bulgărescu, de unde sperma să transportă în România în pungi de un leu cu sigla USL. * Sau, alt exemplu: vrei să afli de ce, dacă tot se ştie tot despre mineriade, cum ar fi numele celor care au hotărât-o, cine a tras, cine a bătut, de ce nu aflăm cum îi chiamă pe împricinaţi, că Iliescu n-a hotărât singur. * Pentru asta va trebui să donezi spermă la Inst care cercetează Crimele Comunismului, iar cei de acolo o vor pune la dosarele unor Ion Iliescu, Petre Roman, Andrei Pleşu sau Mihai Şora. * Ca să se bage în seamă, Theodor Stolojan ţine o conferinţă de presă. * Dânsul este din familia celor care se bagă în seamă inutil de câteva ori pe an sau pe zi, gen Ciuvică, Ciutacu, Tatoiu, T. Octavian, Fl Iaru. * Dânsul zice: aşa cum a declarat preşedintele Traian Băsescu, fiecare e liber să se căsătorească cu cine vrea. * Acest băgător de seamă câştigă zeci de mii de euro pe lună. * Întrebare: de ce, de unde, pe ce merite? * În sfârşit, Vadim a fost debarcat de la PRM. * Acum e simplu membru, deci va strânge cotizaţiile, vă şterge de praf sediul, va supraveghea corectura la singurul Tricolor pe care-l editează şi şi-l citeşte, se va plimba cu câinii prin oraş, şi se va angaja la emisiunea lui Capatos. * Am fost la Verona Street. * Bere, marijuana, beţie cruntă, maşini de cusut, căldură, seminţe, gagicăreală, stropeli cu apă, mesaje corecte despre Hala Matache, pe scurt o prosteală cu iz de mondenitate, de cultură, de nu ştim ce ca să mai treacă timpul. * Păi, timpul cui? Păi, al nostru.

Denis 

2 comentarii:

  1. Nu ne spun ăştia dar, se cere spermă pentru a se stabili gena mutantă din genetica poporului român ,care a dus la apariţia unor exemplare ca Iliescu şi Băsescu, plus restul şlehtei.
    După ce obţin destulă spermă or să ne-o dea înapoi cu ocazia mitingurilor prin care vom cere măriri de salariu sau , îmbunătăţirea condiţilor de trai ! Cel puţin, aşa cred io, posibil să mă-nşel !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, nu te-nşeli. Vom ajunge să dăm spermă şi când cumpărăm roşii, ulei sau bilete la filmele lui Geo Saizescu. România înecată în spermă, o imagine veselă a ţării noastre.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: