01 octombrie 2011

Doua la un leu - 35

Contrar asteptarilor,
1. femeile se gindesc la... mincare.
2. iar Victor Ciorbea la.. Parlament.

2 comentarii:

  1. Dragă Aido, la pct. 1 chiar sunt de acord. Ştii că nu mi-aş permite, în ceea ce te priveşte, glume deocheate, dar, cu tot respectul, în ultimele postări m-ai tot acrit cu mancarea suedezilor. Măcar de-ar fi ceva promiţător, dar, hai, fii sinceră, mâncare de sfeclă ?!
    Bine, nu mă aştept să discuţi pe blog viaţa ta intimă, dar, mâncare de sfeclă ???!!! Oups, am mai spus asta, nu ?
    La pct. 2, mda...cum spuneai că se face mâncarea aia de sfeclă ?

    RăspundețiȘtergere
  2. unule: vezi ca ajungi, domnu'sef, tot la vorba mea?? mincare de sfecla:DDD
    acu'pe bune, si pentru suedeji cea mai buna leguma e carnea. maninca astia la cirnati (korv) ce n-ai vazut! fac pina si ciorba cu cirnati, frateee, am vazut in meniul de la cresa unde merge fie-mea. IO nu prea maninc carne. cu legumele astea ciudate e o poveste: ne-am abonat la legume&fructe ecologice pe care le primim in cutie, in fata usii, in fiecare joi. in cutie se mai gaseste si o foaie cu retete, sugestii de preparare a non-dobitoacelor de subt foaie. asa ma trezesc eu cu nestiutie leguminoase pe care tre'sa le maninc, ca doar le-am platit, nu??
    fii, deci, linistit: din 10 in 10 metri dai peste kebabarii, hotdogarii si alte produse derivate din meeee si beeeeeee. mai putin groh-groh ca le pica greu musulmanilor la stomac.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: