07 octombrie 2011

Am luat amenda

Am luat-o acum vreo doua luni. Ne-am parcat in parcare cu plata si n-am marcat banu'la parcometru. Era pe vreme de ploaie atit de deasa ca n-am vazut ca era parcare cu plata. Da'si suedejii astia vigilenti si scrofulosi la datorie - pe ploaie torentiala si la ora mesei - au facut exces de zel si au pus ploconul pe-o masina cu numere frantuzesti! Dragilor, chiar credeti ca o sa platim amenda aia?? Oare contribuabilul suedez pentru asta va da leafa: sa dati amenzi fara sperante? Aveti si voi un plan de amenzi de dat? Dupa ce va faceti tura prezentati chitantierul la control? 
In fine, nota de plata arata asa:

2 comentarii:

  1. Tin o evidenta, nu te-a amendat degeaba.Nu or fi mai prosti ca romanii, pana si la noi mai nou se tine evidenta computerizata a masinilor si soferilor si nu mai intri daca esti in sistem pana nu platesti toate datoriile.Asta cautam de fapt si ma intristez ca tre sa platesc

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e. are relevanta daca stai mai mult pe teritoriul suedez si daca mai faci vreo boacana. ei nu au de unde sa stie daca esti numai in trecere.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: