06 noiembrie 2019

HOROSCOP cu cea mai rămas din noiembrie


Doamna Sistermorphine:

BALANŢĂ O lună nebună pentru nativi. Familiile cu câte 19 membri se pregătesc de vot chit că el a avut loc în 10 nov. Cei şase bunici vor să se îmbrace ca Adrian Copilul Minune, cele opt nore ca fetele alea de la Met Gallery. Înainte de ieşirea din casă nu găsiţi buletinele de vot. Le-a rătăcit ăla micu. După 15 o schimbare. Poate alt guvern, pentru că acum e permis să avem câte un guvern la două zile. E mult mai bine aşa, nu ca pe timpul lui Dăncilă. Dăncilă e la mare acum, cu disidenţii. Adică cu Cumpănaşu şi Diaconu. Fac castele de nisip, trag pe nas gazul din Marea Neagră. Pe seară, poa să treacă un cocoş cu o veste bună. Prea bună ca să nu-i tăiaţi gâtul şi să-l vindeţi în Bulgaria. Cu banii, măriţi pensiile. Toată Europa cu ochii pe noi. Suntem Polul Prostiei de pe continent. Supăraţi de cum au ieşit lucrurile la vot, toţi cei din opoziţie fac un vaccin pe care-l aruncă pe spate, ca-n basme, şi răsare o autostradă. Este autostrada iubirii dintre Barna şi Barna şi chiar SRI. Nasoală lună pentru nativi.

CIULEANDRA O nouă zodie introdusă de guvernul Orban. Ea este în casa a patra, dar poate fi într-a noua dacă lucrurile nu dau în fiert. Creşte amantlâcul în guvern. În instituţii. În orfelinate. Pe stadioane în timpul oricărui meci, iar programul Roşia salvează România se transformă în programul Roşia nu salvează nimic şi se scumpeşte. Relaţiile cu Turcia acum după învestire sunt din ce în ce mai bune. Turcii exportă roşii la noi, neştiiind ca astfel salvează România. Saturn e de acord cu Jupiter şi zice: Bă, uite, România asta, ce guvern!

PEŞTI Guvernul Orban la pescuit. Aşa e zodia. La nebunia asta de Horoscop ce vreţi. Vine o scrisoare. Nu se adresează nimănui, dar guvernul Orban se ascunde sub plapumă ca s-o citească. Paginile sunt goale. La fel ţara.

D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: