27 aprilie 2018

HOROSCOP 30 mai - 6 iunie


Sfântul Găleată cel Frumos, revenit din Brazilia, vă prezintă astăzi Horoscopul săptămânii viitoare:

PATEFON Nativii, sub protecția lui Saturn aliniat cu Jupiter, dau buzna la cel mai apropiat mall și-și cumpără tone de zahăr, până marți 1 iunie, ora 17. Zahărul aduce fericire după calendarul indian, și-atunci cei din Patefon își organizează în liniște fericirea lor conjugală etc. E o săptămână plină de bucurii: rața naște, o corabie vă aduce o sticlă cu mesaj vechi, ați fost dat afară de la slujbă, fiți vesel. Duminică 6 iunie o invitație în Herăstrău. Nu-i dați curs, apele cresc și s-ar putea să vă înnecați.

FECIOARĂ O săptămână plină de boli și probleme. Ba un guturai, ba un cancer mamar, depinde de dispoziția nativilor de a se băga în pătratul 5 al lui Pluto. Vă cad rufele de la balcon. Într-un buzunar aveați 300 de euro, cu care acum, cel care i-a găsit își cumpără benzină pentru a se căra în Turcia. Spre finalul săptămânii o cerere în căsătorie. Nu refuzați chiar dacă sunteți însurat. Două femei nu strică. Până sâmbătă 5 iunie.

SĂGETĂTOR O săptămână armonioasă pentru nativi. N-are rost să insistăm. Dăm câteva repere: butelia ia foc, casa ia foc, mașina la fel. Este de mers la Balamuc și de vorbit cu medicul cel mai bun. Până vineri, 4 mai.

TAUR E ziua Simonei și-ajunge. La mulți ani!!!!

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: