13 martie 2018

Horoscopul zile de ieri


Întors recent de la Adidas Baba, domnul Sfântul Găleată cel Frumos, specializat acolo în prezicerea unor evenimente trecute, ne împărtășește astăzi horoscopul zilei de ieri, 12 martie, 2018. Ia să vedem.

MILIGRAM. Nativii zodiei se duc la Bancomat să scoată ceva bani de cheltuială. Poate 100, poate 300 de lei, în funcție de unele gânduri ascunse, care nici astăzi, marți 13 nu au ieșit la iveală. Pe drum își face socoteala: 50 lei, ca să-mi bat nevasta, 100 ca să-mi răpesc copilul ca să cer un milon pe el, 30 plus 30 plus 30 ca să beau bere pe traseu. Și așa mai departe. Ajunge la Bancomat. Mașina nu are bani. Astfel că nativii scot ciomagul și distrug conjuncția dintre Saturn și Jupiter. Seara, la teve, ca să simtă cu Busu vremea de mâine, 13 martie.

LIBELULA. Libelulii, că-s numai bărbați, aprind brichetele. Se face lumină. În bucătărie. Toate sunt la locul lor. Numai ciorba de burtă nu. Încep căutările până duminică. Spor la bani. O bătaie bună. Un pumn între ochi pe la ora 16. O scrisoare. Cu un singur cuvânt. Becul se sparge. Libelulii trebuie să aibă grijă mare, pe 13 martie se-mplinesc nu-ș câți ani.

TAUR. De Tauri ce să mai zicem? Zodie hotărâtă. Bea ceai, zeamă de murături, ciorbă de mure. Pentru sănătatea cam precară. Trece salvarea. Se aud sirenele de cutremur. E o simulare. Congresele PSD și PNL din aceeași zi pregătesc o mare Unire. Telefon neplătit la ceas de seară. Ceva umor când soția vine acasă și găsește pisica în cuptor.

PATEFON. Dacă Forma Apei, ultimul Oscar, ar fi fost filmat în România cu Marinuș Moraru, el s-ar fi numit Operațiunea Monstrul. Și ar fi luat toate premiile Gopo.

Agenția CĂLIMARA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: