13 februarie 2014

Ştiri pe scurt

* Pentru început, principalele titluri ale zilei:
- Un bătrân şi-a smuls o mână în semn de protest.
- O babă a găsit mâna şi şi-a pus-o ei la spitalul de ortopedie din Bucureşti.
- Un copil de cinci ani a fost găsit mort de cinci zile vâslind pe lacul Amara.
- Noua alianţă politică USD participă la olimpiada de la Soci la înot sincron sau cam aşa ceva.
* Şi acum, ştirile:
* Nimeni nu-i mai presus de lege, aşa că trebuie eliberaţi toţi infractorii şi văzut pe fiecare dedesubtul cărei legei este, că nu-i normal.
* Criminalul Păpuşă Vasile, care a ucis de când e el vreo şase sute de oameni în legitimă apărare s-a predat. Dânsul a declarat: Voi primi cu suspendare, aşa e legea în România, iar la ieşire mai omor şase sute.
* PUBLICITATE
 - O babă iubeşte tot o babă, că aşa a văzut în La vie d'Adelle. Tot făcând ele dragoste, uneia i-a căzut un sân. Da' cealaltă zice: Doamne, da' câte minute de net gratuite îţi trebuie ca să ţi-l pui la loc? Pe ecran apar Smiley şi cifra 500.
* Plecarea Dacia din România se va face pe drumul marilor cuceriri ale lui Ştefan Cel Mare: Nistru, Urali, Tulcea, Iaşi. Din loc în loc se vor face biserici care vor preaslăvi Renault şi Cetatea Neamţului.
* Propunere: Mall-urile închise sâmbăta şi duminica. Aşa se va întâmpla curând şi cu România.
* La fabrica de butelii din Tuşnad se fac demersuri pentru ca recipientele, pline cu gaz, să poată duce oameni în cosmos.
* PUBLICITATE
- Două babe iubeşte un moş de vreo 90 de ani. Moşu la uitase, aşa de inteligent era şi trăia cu o puştoaică de 17 ani. Da' o babă zice: hai să-i tăiem scula. Iau amândouă un fierăstrău, pătrund în dormitorul lu' Moşu şi acolo peste cine credeţi că dau? Peste Smiley cu un telefon mobil în mână pe care scrie: Convorbiri gratuite. Înţelegând cu cine urmează să fie gratuite, babele  au fugit.
* Apele Dunării.
* SPORT
- Nimic nou pe frontul de la Soci.
- Pucul n-a intrat în poartă.
* Şi aşa mai departe.

Agenţia Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: