31 mai 2012

Vazut numai in Suedia

Cu liniuta de la capat:
- cresa de noapte pentru copii
- pensiune de 24 h si mai mult in care poti sa-ti lasi batrinul (de peste 70 de ani) cind vrei sa mergi la restaurant sau in vacanta.
- scoala in care au crescut notele si a scazut obraznicia de cind copiii isi varsa nervii pe tobe
- nu sintem nationalisti, da' de ziua steagului national au loc manifestatii culturale peste tot & gratarele cu nationalii cirnati
- ca si la New York - oh yeah - si la Malmo se va dansa simbata asta pe strada!
- a venit printul consort (barbatul delfinei, de', Radu Duda al lor), de profesie fitnesist, si s-a uitat, pentru poza oficiala, intr-un microscop al Centrului de Cercetare Medicala din urbe. De-abia ce-si boteza delfina nr.2 in direct, la televizor.
- Eurovision 2013 la Malmo?! Numai in direct in Calimara!!

4 comentarii:

  1. buei, te pomeneşti că poliţiştii lor ştiu să şi scrie ?!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nene sefule, nu stiu! cu mina pe inima iti zic ca nu bag mina-n foc pentru ei! in schimb scriu ziarele cum ca ar fi... cum sa zic sa nu sune asa de prost... ca ar cei mai ghinionisti, in sensul ca ajung prea tirziu la locul faptei si ia faptasul de unde nu-i! ca daca n-au fost acolo cind s-a-ntimplat, de un'sa stie?? logic, nu?

      Ștergere
  2. Viu şi io la Eurovisionul suedez. Compun o melodie despre Prigoană. Una veselă, evident. Să-mi faci versurile, Aida. Cam aşa: Când Prigoană e primar/Mie-mi vine să mă car....... Şi vezi ti mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acus trag muza de coada! sa vezi ce hit mapamondial o sa iasa!

      Ștergere

Lăsați răspuns aici: