22 aprilie 2012

Un potential primar scrie la redactie - 2

Mi-a mai scris o data, prin februarie. Desi nu-s nici prietena, nici colaboratoarea lui draga, i-am dedicat un articol in Calimara. Acum omu' revine, poate pentru ca nu s-a simtit spijinit indeajuns sau poate ca, pur si simplu, are o singura lista de mailing.


Salut!

Sunt Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul. Pentru cei care nu cunosc Asociatia noastra, spun doar ca am castigat 23 de procese impotriva primariilor din Bucuresti, prin care am oprit fie defrisari de parcuri, fie demolari de cladiri istorice, fie constructii nepotrivite.

Atat cat am putut, vreme de 4 ani, am obtinut rezultate pe masura mijloacelor noastre. Alaturi de colegii din Asociatie, am impiedicat constructia unui bloc de 13 etaje in zona istorica Gradina Icoanei, am contribuit la modificarea legii urbanismului si am iesit in strada pentru ca zonele Stirbei Voda, Gradina Icoanei si Parcul Tineretului sa isi pastreze locurile, pe harta si asa lezata a capitalei.

Am decis sa candidez la Primaria Bucurestiului pentru ca stiu ca din pozitia de primar pot sa fac lucruri mult mai consistente decat din cea de reprezentant al societatii civile.

Sunt convins ca o viziune coerenta asupra planului de urbanism, atragerea de specialisti de top in pozitiile cheie din administratie si o buna cunoastere a legii, insotita de un demers sustinut al respectarii ei, ar putea sa transforme Bucurestiul nostru intr-o capitala europeana.

Pentru a ma putea inscrie in cursa electorala am nevoie de 36.000 de semnaturi pana pe 1 mai. Am strans 19.000 in trei saptamani. Ajuta-ne, te rog, sa strangem restul, rugandu-ti cunoscutii sa semneze formularul alaturat.

Timpul e scurt: pana la data de 22.04.12 se poate trimite gratuit prin posta formularul. Zicala aia cu „nu lasa pe maine ce poti face azi”: e mai pe bune ca niciodata !

Odata ce am strans aceste semnaturi in calitate de independent, fara paine si circ, ci doar din sprijinul celor carora nu le place sa stea cu mainile in buzunar, ne vor sprijini incet dar sigur si aceia care de 20 de ani cred ca nu se poate face nimic... cand sunt atatea de facut! Si cand experienta ne-a demonstrat ca de fapt chiar se poate!

Daca doresti sa te implici in campanie mai mult de atat, scrie-ne la contact@nicusordan.ro.

Ajutorul tau conteaza. Impreuna putem schimba Bucurestiul.

Multumesc,
Nicusor Dan

www.nicusordan.ro


Remarcati cum ma saluta, de parca am fi baut cel putin o cafea impreuna - pe care am platit-o nemteste, ca daca ar fi platit el, m-ar fi tratat cu sarumina.
Nicusorule, cum sa-ti spun... E slab mesajul asta al tau. Banal, prost scris - pe mine personal ma dor virgulele alea absente - si nu spune nimic deosebit. imi imaginez ca vrei sa exprimi sincer niste actiuni oneste, pornite din inima si constiinta. Numai ca te arati din start limitat si invins de fortele potrivnice: "atit cit am putut... am obtinut rezultate pe masura mijloacelor noastre". Las la o parte amestecul de persoana l singular cu l plural (ghinion de nesansa sa sune la fel, in unele cazuri) si exprimarea pleonastica. Suna prost, chiar daca scopul acestei exprimari e sa lase loc pentru promisuni marete, pe masura unei pozitii mai bune. Puteai sa o tragi altfel din condei, de exemplu: am facut asta, si asta, ba chiar si asta. iti dai seama cite o sa mai fac dupa ce ma alegi primar?? 
Dar, ma rog, asta-i treaba echipei tale de comunicare, nu a mea.
Salut!

11 comentarii:

  1. si pe mine m-a innebunit candidatura astuia. auzi teorie: "o sa ma duc la event, e moka. tot ce e moka e binevenit." :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma refeream fix la circul pe care il face pentru a strange semnaturile. circul pe care pretinde ca nu il face de fapt. nu inteleg de ce nu ramane omul asta la calculele lui.

      Ștergere
    2. vaaai, omul a insistat ca nu vrea circ. numai o piine ca primar.

      Ștergere
  2. Io îl votez pe Nicuşor Dan, pt că nu ştiu de ce candidează şi nici nu-mi place pliciul ăla lui Prigoană. Ca să ştiţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si sa-mi dea si mie un procent din salar' ca-l ajut sa cistige!

      Ștergere
  3. Io nu-l votez pe Nicuşor Dan. Uite-aşa, de-a dreaq !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nush' ce sa mai scriu ca sa te conving... tre' sa mai lucrez la campania asta.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. adica mata ai vot de vinzare?

      Ștergere
    2. am un vot de vânzare, doi rinichi, lobi de ficat, creierul(ţinând cont că-s poliţist, e nou nouţ, nu e folosit nici un neuron!), casa pe pământ în Mărăşeşti, idealuri, convingeri personale şi politice...nici măcar nu+s scumpe, să ştii! ce naiba, în venele mele curge sânge de român !!!

      Ștergere
    3. si le dai mai ieftin asa, la pachet?

      Ștergere

Lăsați răspuns aici: