02 aprilie 2012

Prin Bucureştiul iubit 12

A început atacul la primăria capitalei. Prigoană: fac parcări, curăţenie, aduc pubele, mături, detergent, şterg de praf, curăţ muştele, asanez lacurile, nu ştiu ce mai fac, dar votaţi-mă. * Paleologu: io, ca şi nenea Iancu, renovez berăriile, dau cu var, mătur, aduc nisip, (?), îl duc înapoi, număr măturile aduse de Prigoană, cânt una mică cu Lady Gaga pe Area Naţional şi aşa mai departe. * Ceilalţi primari la fel. * Nici unul nu face suspendate, subterane, metrou la Otopeni, în Colentina, ca să nu mai pierdem ore în şir pe coclaurile Bucureştiului. Şi câte ar mai fi de făcut. * La o Casă de Pensii din Braşov s-a descoperit un dispozitiv de ascultare. Ca şi cutia neagră de pe avioane, el a reţinut câteva conversaţii: "Auzi, dragă, prezervativele nu transmit pojarul?". Sau:"Ba da, dragă, şi ce? Nu-i mai bine cu pojar, decât fără amant?" * În rest, viaţa merge înainte: ne aflăm înaintea Paştelui, va înflori liliacul, băieţii de la Universitate strigă în continuare Jos, ăia din guvern strigă sus, iar benzina o ia razna spre 7 lei. * Sau cam aşa ceva.

4 comentarii:

  1. Poi, atenţie ,bucureşteni, ce votaţi ! E doar alegerea voastră dacă vreţi să fiţi prigoniţi, nu ?
    S-a înţeles greşit existenţa dispozitivului de ascultare,el a fost găsit la o casă de pensii, nu ? poi, cine vine acolo mai des? pensionarii, aşa-i ? ori, e îndeobşte cunoscut că ăştia nu aud, de aia le trebuie dispozitiv de auzire, zic şi io !Cît despre pojar, asta-i boala copilăriei, se ştie. ori, bătrânii sunt ăia de dau în mintea copiilor şi asta se ştie!!!
    Şi, dacă vrei să ştii, liliacul nu înfloreşte, el se agaţă în păr, noaptea...în rest, stă atârnat, cu capu-n jos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unule, esti dezinformat grav! dupa ultimele cercetari liliacul nu se mai agata in par noaptea, ci ziua, si nu-ti da drumu' pina nu-i spui pinul de la card. traiasca cheliile si conturile bancare pustii!

      Ștergere
  2. Sfintule, tu cu cine votezi? ia influenteaza-ma, convinge-ma! acu' imi fac mutatie pe buletin (ma ajuta domnu' sef) sa vitez cum spui tu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Io votez cu Simona nu stiu cum, e si un cantec. Te tiu la curent, ca poate-mi schimb alegerea.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: