21 ianuarie 2011

Stiri de care ni se rupe

Reinviu cronica stirilor inutile, imbecile, nule. Stiri de care ni se rupe:
1. Madonna s-a impacat cu Prince. Ete fleosc.
2. Au inceput sa soseasca invitatii la vinatoarea de la Balc. De ce mi-ar pasa mie ca bogatanii de-aurea vin sa voteze cot la cot cu parvenitii nostri?

16 comentarii:

  1. faataaaa, nu esti la curent cu mondenul din Dorobanti, sorry for you! tu nu stii cu cine si-o mai pune andreea toncu, ce mai gandeste(sau, mai corect)daca gandeste bianca dragusanu, ce mai fac iri si cu mona...astea-s stiri, nu alea cu Madonna si Prince!
    cat despre vanatoarea de la balc, un balcanism...vezi sa nu se ia, ca si tu stai, momentan, intr-o peninsula...p[arca vaz c-ai sa faci invitatii la vanatoarea de la Malmoe.

    PS: un week end vesel !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu fii rea!
    Tiriac nu e tocmani parvenit. A muncit destul pentru averea pe care o are. Este adevarat si faptul ca nu toata averea este facuta corect. Dar MACAR de si-ar fi facut toti averea in acelasi fel ca el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci, nu numai ca s-au impacat, da' cica diva l-a aplaudat pe div, la un concert, iar divul i-a facut complemente de maniera direct de pe scena.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vlad: parvenit, neparvenit, tot mi se rupe de vinatoarea lui. sa lase animalele in pace! unde e Bardoata cind vineaza bogatasii??

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi: foarte important, intr-adevar:p

    RăspundețiȘtergere
  6. Bre, la impacarea aleia cu ala, mie imi apare ceva stire cu cianurili si Gabriel si alea alea de minerit cu otrava din aia. Asta vroiai sa postezi sau imi mere mie aiurea mousu? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eugen: ai dreptate! desi cind verific linkul imi apar stirea care trebuie, cind intru pe el o da in minerit:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. S-or fi sucit astia de la Romaeinia Libera... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. lucratura concurentei sa nu-mi mai creasca traficu' atit de periculos:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Te citeam din cand in perioada franceza.
    Am petrecut ceva timp pana ce am parcurs in "bloc" perioada ta scandinava. Te citesc cu placere. Azi am intrat sa vad ce ai mai facut de cand nu te-am mai citit, si... stupoare : nu ami erai in Franta! Erai in Suedia!
    Ma surprinde ca nu am gasit inca relatari despre pasiunea fantastica a scandinavilor pentru margarina si castraveti murati. E adevarat ca aceasta e ascendenta de la sud la nord.Poate nici eu nu ma sensibilizam la frigiderul plin de margarina si castraveti (Finlanda)daca in documentarea prealabila calatoriei nu intalneam informatia. Am vrut sa ma stabilesc in Finlanda. Eu am fost acolo doar vara si lumina noaptea nu ma deranja, nici sauna. Dar am fost sfatuita calduros sa fac o calatorie iarna si pe urma sa ma decid.
    N-am mai ajuns acolo! iarna e deprimant dar cred ca si in Romania ai fi deprimata, altfel, dar tot deprimata.
    Oricum, spalatoria e mortala si... complexa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma refeream la spalatoria comunitara de la tine. Sorry,nu intentionam sa fiu o anonima, dar ochii imi sunt afectati de cititul a tot ce a iesit din calimara in Suedia si bifai butonul gresit!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine e Madonna? Dar Prince? :)

    Serios vorbind, ieri m-am cam făcut de ruşine că n-am ştiut cine e Bianca Drăguşanu (care, pe plaiuri mioritice, cică e o celebritate cam cu e Madonna pe mapamond, deşi tot nu am înţeles ce-a făcut Bianca de-o ştia toată lumea băgată-n discuţie).

    ***

    Apropo de cum se abordează lucrurile la noi, ca să devii cunoscut nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să treacă unu' cu goarna pe uliţă şi să-ţi zbiere numele.
    Aşa a fost la un moment dat cu o tipă despre care se tot zbiera, cred, la ProTV: "Din data de x, revine Corinaaaaa Dănilăăăăăă!!!!!"
    Azi aşa, mâine-aşa, Corina Dănilă-n sus, Corina Dănilă-n jos, la un moment dat aud lîngă mine pe cineva:
    "Băi frate, ăştia-s aşa de agresiv de insistenţi, încât până la urmă chiar ajungi să te-ntrebi: 'bre, da' cine-i Corina Dănilă asta?'"

    (Am senzaţia că am uşor divagat. :) Aveam şi io un offf mai vechi şi mi-am adus acuş aminte de el.)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hihi, de-abia după ce am scris comentariul de mai sus, am citit ce zice căpcă1 şi am încremenit. :)))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Simona: multumesc! e intotdeauna o mare placere sa-mi descopar cititorii tacuti:) da, sintem in Suedia pentru ceva timp si ma adaptez-resemnez incet incet. nu am contacte prea intime cu suedezi de spita veche. varul din Suedia e germano-francez la origine cu nevasta rusoaica, asa ca mincam multe borsuri si friptane pe la ei, cu brinza de rigoare. is magazinele pline de muraturi, spre fericirea mea, dar am crezut ca din cauza imigrantilor. sintem si noi curiosi sa aflam ce maninca un suedez zi de zi! stim deja ca sandvisurile sint de baza, cu tot felul de creme din tub. eu am venit in Suedia si am ramas din prima zi, ca n-am avut de ales:) prea mare documentare nu am facut, am mizat pe elementul supriza si nu am vrut sa ma descurajez prematur.

    RăspundețiȘtergere
  15. tot Simona: iarna e deprimanta peste tot, asa e. nu e deloc anotimoul meu preferat, ce m-as mai congela pina la primavara, daca as putea!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Teodora: intru totul de acord. nu stim cine sint vedetele din Romania, dar mass media si tzatzele ne informeaza despre multilateralele lor activitati. sint sigura ca domnu' sef capca a fost ironic in comentariul lui:)

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: