09 decembrie 2013

HOROSCOP 9 - 15 dec

BERBEC. Săptămâna aceasta vă vin în preajmă prietenii şi s-ar putea să cheltuiţi mai mult decât aţi prevăzut. O soluţie ar fi să-i alungaţi, pe preteni, spre locurile indicate de Şova că ar fi autostrăzi şi să-i uitaţi acolo.
TAUR. În discuţia pe care o vei avea cu şeful tău vei fi urmărit de toată lumea din birou. Că ai dreptate, că n-ai dreptate, cert e că gagica ta de la serviciu te lasă. Vei rămâne cu nevasta şi asta nu e bine pentru psihic.
GEMENI. E o săptămână favorabilă pentru comunicare şi gândire. Te gândeşti că vrei să cumperi un borcan cu murături. Şi comunici aşa la alimentară: Fă, dă-mi un borcan cu conopidă. O veste pe final de săptămână.
RAC. Cheltuielile comune cu partenerul de viaţă te enervează, îţi distrug încrederea în tine. E vorba că aţi cumpărat împreună un lighean de spălat pe picioare şi încă n-aţi stabilit a cui jumătate e o jumătate sau cealaltă.
LEU. Nativii au o relaţie specială cu partenerul. Îl bate. De atâta bătaie, partenerul se duce la spital. Acolo şi doctorul îl bate, aşa că bătaia devine generală spre binele partenerului.
FECIOARĂ. N-ai finalizat niscaiva documente şi e nasol. Cauză din care o altercaţie cu femeia vieţii tale este de neoprit. Baie de sânge. Joi sau vineri, ăla mic îşi dă demisia de la grădiniţă.
BALANŢĂ. Apar probleme de la bani în căsnicie. Că de ce n-ai dat 2 lei la spălătorul de parbriz, că de nu 5 la spălătoreasă, că de ce n-ai mituit poliţistul că ceva cu cauciucurile de iarnă. Sâmbătă o ieşire la grădină, ceva mici.
SCORPION. Aici e grav, trecem peste.
SĂGETĂTOR. O călătorie pe distanţă scurtă rezolvă o problemă delicată, care ţine de mult. În dreptul lacului Samurcaşi, vă aruncaţi în apele reci ale Snagovului. Nu trece Snagovul pe acolo, dar asta e vine astrelor.
CAPRICORN.Diverse cheltuieli: peşte, ceapă, butelie, mătase pentru cozonac, ceai pentru piftie şi tot aşa. Sâmbătă un bonus bănesc vă revigorează financiar.
VĂRSĂTOR. Eşti capricios. Tocmai ai reuşit social. Te-ai rucat într-un tren care te va duce departe. Un telefon la ăia care păzesc piramidele. Vrei o mumie.
PEŞTI.Eşti departe de zgomotul oraşului. Eşti implicat în diverse situaţii. Grele. Duminică o cioară îţi vine în balcon. N-o alunga. E prinţesa din poveste.

Denis

Un comentariu:

  1. Io-s "balanţă" aşa că te cetii cu atenţie concentrat, spre maximum, de-aia-mi şi permit să te combat: cum adică :"apar probleme de la bani în căsnicie ?!" Păi, nu căsnicia generează aceste probleme ???!!!
    Plus că, pe frigul ăsta, dacă ies la grădină, mici se fac numai coa...oups, să rămân la termenii civilizaţi !

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: