28 martie 2012

Prin Bucureştiul iubit 9

Probleme cu câinii vagabonzi în capitală. Aşa zice primarul. Lege există. Ba nu, lege nu există. Consiliul general al primăriei nu aprobă exterminarea. Ba nu, o aprobă. Adăposturile de vagabonzi sunt pline. Ba nu, nu sunt pline. Adopţiile merg bine, toată lumea îşi ia câte un câine care să pută, să latre, să halească mult, şi să-i muşte copilul. Ba nu, n-o face nimeni. * Deci, nu se înţelege nimic din ce spune Oprescu. Şi câinii sfâşie zilnic câte un om. Foarte bine. * Premiile Gopo le-a luat un film prost, Aurora. Cristi Puiu a vrut să-şi retragă filmul din competiţie, zicând: premiile astea româneşti sunt o fandoseală, o prosteală a unei industrii care nu există. Să pui pe covorul roşu pe cine? Are dreptate. Până la urmă, n-a refuzat premiul Gopo pentru cel mai bun film şi uite-aşa se merge mai departe spre niciunde. Au mai luat premii alte două pelicule proaste, Periferic şi încă unul pe care nu ni-l amintim. * Da, nu ni-l amintim. * Am fost la Sală, la Garry Barton, vibrafonistul, care a cântat cu Chick Corea. Nu v-am văzut pe acolo, dar a fost mişto. Un regal. * O să scriu mai des şi aşa mai departe.

6 comentarii:

  1. Stau la ceas de seara in fata computerului, ascult ceva muzica de suflet si am trecut putin si pe aici ca sa te salut, sa-ti reamintesc ca ma bucur ca ti-am regasit blogul si sa-ti urez cele bune, tie si alor tai.

    Stiu ca citeai din cand in cand ce scriam pe vechiul blog, asa ca te invit sa mai treci cind ai chef prin "Ceainaria Veche" ca sa mai vezi ce si cum - blog care reprezinta fata cea noua a vechiului meu blog din care am recuperat tot ce era de recuperat si l-am redenumit(http://ceainaria-veche.blogspot.com/).
    Sper sa-ti faca placere... Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. comentariul de mai sus este varianta "noua" la "schimb de link"? ;))
    Sau este intradevar o cunostinta?.... mi se pare prea teatrala exprimarea si prea atipica abordarea ;)

    Ps: Sfantule: mai des si cat mai departe! (ca timp ma refer)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o cunostinta mai veche... tu nici nu erai nascut pe vremea cind l-am cunoscut pe Nasti, ca sa zic asa :)

      Ștergere
    2. Atunci... : Scuzele de rigoare pentru Nasti ;)
      (am vazut prea de multe ori "abordarea": buna ai un blog etc.... treci si pe la adresa X...)

      Ștergere
  3. am trecut deja:) felicitari si viata lunga blogului! in Calimara a mai aparut un autor, Denis, care a scris articolul de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, Nasti, aşa fac. Un ceai bun la oricât de veche e ceainăria e binevenit.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: