13 noiembrie 2010

Heirupism chinezesc

Unule, ia uita-te aici. Si nu cred ca fac asta pentru ca sint comunisti, ci pentru ca se antreneaza de cind cu Marele zid chinezesc.

5 comentarii:

  1. Aida...daca o sa spun tot ceea ce cred eu despre poporul roman as fi executat, ca detractor...
    am ridicat lenea la nivel de mod de-a fi si smecheria, impertinenta si sfidarea la nivel de politica de stat!
    sa fim bine intelesi, ca indivizi avem calitati, ca popor ne pierdem in mizeria...ne pierdem esenta de popor si devenim gloata.
    nu am nici un motiv sa fiu mandru de natia asta...am fost jalnicii profitori ai unor evenimente istorice mondiale, cand a fost bine si pentru noi...in rest, cei 400 de ani sub dominatie otomana spun si ei ceva!
    o istorie ce-nseamna un lung si interminabil sir de tradari...suntem un popor trist, lipsit de viitor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. subscriu cu tristete (!!), dar sper ca o sa ne trezim intr-o buna zi... poate ascultind imnul national in fiecare zi sa ne vina ideea. viitorul ni-l facem noi. am auzit ca iar a renascut stafia coalitiei monstruoase care vrea moartea bravului popor roman. aiurea. ne taiem singuri venele si craca de sub picioare.

    RăspundețiȘtergere
  3. 90 de ore, adica daca plecam la mare cand veneam hotelul era gata. Faaaain!
    Cum sa ne taiem venele, pe lung sau pe lat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eugen: rizi matale, dar situatia e cam maro.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Treaba" asta... este exact cum e cu creionul de la mine: nu e nimic de ras: e de plans; romanii sunt "buni" la vorbe... chinezii sunt "buni" la fapte...
    Ps: mai trist decat atat Aida este un ALT FAPT: din linkul dat de tine ptr stirea respectiva am aflat ca Romania are DATORII de..... 89 MILIARDE Euro!!!! Sunt "in urma" cu stirile... de cand il casapira pe nea` Nicu... stiam chiar ca eram pe zero... chiar cu bani de primit, unde mai pui ca am mai readus in tara o parte din aurul de la rusi (ceea ce inseamna moneda plus la visteria tarii- ptr cine nu stie si "imi sare in cap": cantitatea de bancnota eliberata pe piata unei tari TREBUIE sa aiba echivalentul in aur...depozitat undeva pe la rezerve federale...)
    Trist....

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: