15 decembrie 2007

Anunt oficial pentru domeniu+hosting de la Haipa, episodul doi

A venit timpul sa declar deschisa „competitia” pentru un domeniu oferit de Haipa.ro pe luna ianuarie.

Eu sint cistigatoarea unui domeniu+hosting gratuit timp de un an (cu posibilitatea de prelungire a gratuitatii), cadou pe care il puteti admira chiar aici. Haipa se ocupa de mutarea calimarei-cu-cerneala in noua sa casa si o face admirabil (iar eu sint un client cam dificil).

Pentru a fi declarati eligibili trebuie sa va straduiti muuult, sa scrieti cit mai deees, sa fiti foaarte activi pe alte bloguri... V-ati cam speriat, nu?

Acum vorbind serios, oricine se poate inscrie pe aceasta lista, astept propuneri si autopropuneri in cunostinta de cauza. Cel mai important criteriu de eligibilitate este dorinta pura si simpla de a primi acest dar si de a-l folosi!

Imi doresc sa primesc cit mai multe comentarii care sa inceapa cu „Vreau”. O sa intru pe blogurile tuturor celor care se inscriu / sint inscrisi pe lista.

Multumesc, Irina, pentru gazduirea acestui anunt (care e clar ca, fara tine, n-ar fi existat si n-are sanse de supravietuire prea mari) si Haipa.

Va astept in noua calimara cu cerneala.

8 comentarii:

 1. Vreau si pe alta parte nu vreau un domeniu caci nu stiu daca ma descurc, dar mi-as dori, mai presus de toate, sa obtin prietenia ta. Blog-ul meu este www.welcome.haipa.ro si astept parerea ta sincera. Multumesc frumos pentru timpul acordat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 7. mul?umiri foarte interesant,

  RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: