21 februarie 2019

Ştiri pe scurt


Foto, arhiva E.M.

Ni se creează alternativa, așa sub nasul nostru. Adică nu ne mai aruncăm la vot cu capul pe umeri, ci dăm buzna pe geam, vezi foto, la cel mai bun candidat. Să nu ne mai plângem că n-am avut cu cine vota, ci să avem alternative liberale, Plusale, Userale. După ce va câștiga alegerile, Cioloș însuși va lua o mătură și va face curățenie. Mai întâi în servicii. În felul acesta se va face curățenie în toată Europa, iar industria de mături a României va crește cât toată NASA la un loc. Că una e să mergi pe Lună sau Marte cu mătura, călare, și alta e cu rachetele pline de combustibil, de mâncare pe câțiva ani și alte alea.

Prima care va folosi mătura, ceva mai mică dacă nu ajunge procuror şef al UE, va fi doamna Koveşi. Dânsa va şterge cu măturica toate datoriile infractorilor români, adică averile ilegale neîntoarse la buget.

PNLu a terminat de deblocat Bucureştiul. Acum circulaţia auto e liberă în Cişmigiu şi Herăstrău, unde tinerii liberali joacă şah cu pesedişti bătrâni ascultându-le aventurile de până în 89, aventuri pentru care încasează pensii speciale. Dintre aventuri: se tăiau fustele scurte ale fetelor, nu se asculta Beatles, nu se vedeau decât filme sovietice, se tăia părul băieţilor, se trecea Dunărea într-o veselie şi aşa mai departe.

Pieţele sunt goale. Că te duci în Crângaşi, că în Progresului, nu mai vezi tarabe gemând de toate chestiile. Acum mergem la mall şi luăm de acolo. E mai ieftin şi mai comod. Şi este cumva şi normal, pentru că de zeci de ani tăranii ne furau la cântar sau ne puneau în plasă cartofii stricaţi de sub grămada aflată la vedere.

Domnul Ion Motorină a cerut audienţă la noul ministru al autostrăzilor. Au stat de vorbă până a ajuns şi dânsul un ardei umplut ca domnul Cuc.

Pe lângă plopii fără soţ. Cinci, nouă, unşpe, cam atâţia erau.

Nenea ăla fără pic de umor, l-am numit pe domnul Radu Paraschivescu, predă umorul la teve. De-asta Europa râde şi nu ştie pe ce hartă suntem.

VREMEA Toată vara va fi ca acum: doo zile ninsoare, doo 45 de grade. Ba la munte, ba la mare, ca BD.

SPORT Naţionala de fotbal a României se pregăteşte intens dar degeaba. Se fac transferuri mincinoase. Iar scorul va fi tot doi la doi.

HOROSCOP Scorpion: Veţi primi niscaiva veşti sâmbătă seară, 23 fev 2019. Aţi fost numit procuror şef al UE. Vorbiţi cu domnul Meleşcanu, dânsul ştie pe dinafară UE asta.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: